01/03/2024

Nu dau eu laptop…
Am citit la Răzvan că se organizează un concurs în care poți câștiga Un Nokia C3 sau dacă te apuci să scrii pe blog despre concurs, intri în tombola pentru un laptop Asus X52F-EX514D. Premiile sunt oferite de Playtech.ro și Koyos.ro.


Nu știu despre voi, dar eu chiar am nevoie de un laptop. Telefon nu, că am destule, dar laptop nu am. Am avut și l-am băut.
Și cum augustul e luna mea preferată (zi de naștere, zi de nume, cununie civilă, nuntă, plus găsit vreo 5 capace cu PREMIU de la Coca-Cola), am zis că nu strică să mă înscriu și eu în concurs.
Cine știe de unde sare iepurele laptopul…

4 thoughts on “Concurs laptop

  1. eu am tot citit pe ici pe colo de concursuri cu premii, bla bla… dar n-am auzit încă de la nimeni să fi cîştigat. Îşi fac reclamă pe seama altora gratis. Îţi ţin pumnii oricum şi să trăieşti la mulţi ani!

  2. Sărut mâna fată! Că n-ai auzit tu de vreun câștigător așa e, ce, la Coca-cola ai auzit de câștigătorul sejurului în Tenerife sau unde îi trimite pe ăia? Sau la “n” alte concursuri. Cică numele câștigătorului apare în ziar… Doar o dată am văzut, la nu știu ce cafea, unii de câștigaseră de la pliculețe de cafea, cești, ibrice electronice și un “norocos câștigător” luase un Logan. Care norocosul era nepotul ăluia de la cafea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.