20/05/2024

Irina e o prietenă care se plângea de bani mai rău ca mine. Spre deosebire de alții, în loc să refuze o invitație în oraș, ea se ducea, mânca, bea, apoi se făcea că și-a uitat portofelul, că l-a pierdut, că nu se aștepta ca berea să fie 8 lei etc.
Azi așa, mâine așa, până ce grupul s-a prins că asta nu vrea să plătească deloc. La început i se plătea consumația de către ceilalți, însă, spre final, nimeni n-a mai vrut să-i dea o bere. Știu că, într-o zi, când eram eu plecat pe litoral, mă sună un prieten:
– Mă, să vezi fază cu Irina!
– E, ce-a mai făcut?
– A venit la bere, a mâncat pizza, o prăjitură, a băut două sucuri, a sunat-o cineva, s-a ridicat și-a ieșit afară, să audă mai bine.
– Și-a plecat, nu?
– Nu mă! Fază tare. A venit după câteva minute și-a plătit ea pentru toți!
– Cum așa mă?
– Nu știu! Cert e c-a dat Irina de bani.

M-am bucurat că fata a reușit să-și plătească singură consumația. După două săptămâni, când ne-am strâns iar cu toții la un pahar de vorbă, tot Irina a plătit consumația tuturor, Vreo 200 de lei.
– Ce-ai făcut mă, ai primit vreo moștenire? râdeam noi de ea.
– Nu, m-am angajat!
– Unde, fată?
– La Lucky Studio Chat!
– Ei na! Cum mă, tu?
– Păi ce era să fac? Degeaba am terminat eu facultatea de chimie, că nu vreau să plec în Germania, unde mă puteam angaja încă de anul trecut. Așa că, iau aici aceeași bani pe care îi luam în Germania.
sexy-girl

Ne-a mai plătit Irina încă de vreo două ori consumația tuturor, apoi lucrurile au intrat pe făgașul normal. Fiecare-și plătea ce era al lui. Iar Irina, de fiecare dată, de atunci, lăsa bacșiș.

banc-3-620x264

M-am întâlnit zilele trecute cu ea în oraș, absolut întâmplător. Era bucuroasă, scăpase mai repede de la job. Și era în căutare de niște încălțări, trebuia să se ducă la o nuntă. M-am plimbat cu ea prin câteva magazine, căci și eu îmi căutam adidași roșii. Cam greu să găsești așa ceva. Irina și-a luat până la urmă 3 perechi de pantofi, se întreba unde să-i mai pună și pe ăia…
am văzut zilele trecute poze de la nuntă. Părea tare bucuroasă pentru tinerii însurăței. Și-am auzit că ea a prins și buchetul miresei. Să vedem ce va face prietenul ei, când și dacă o va lua. E-o partidă bună tipa, nu zic nu….

eyes_model_portrait_woman_blue_hair_77997_2560x1440

9 thoughts on “A dat Irina de bani!

  1. cik nu mai are loc de papuci..tare as da sa pot zice si eu asta..dar inseamna ca face bani buni acolo..si mai zice si pe fata ce face..deci bv ei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.