06/12/2023

Viata trece prea repede, timpul este neiertator si la un moment dat realizam ca etapa este una finala. Se intampla celor dragi din jurul nostru si, din pacate, uneori nu putem face nimic in aceasta privinta. O boala grava, cronica, este cea care da batai de cap si pe langa durerile fizice impune si o atentie deosebita privind psihicul si starea de spirit.

Daca sunteti preocupati de aceste aspecte, aveti pe cineva drag voua care trece prin aceasta etapa din viata, este posibil sa fiti deci interesati de Clinica Sfantul Nicolae din Botosani. Este vorba de singurul spital de ingrijiri paliative din acest judet. Lucreaza cu CAS si are disponibile 50 de locuri pentru pacientii suferinzi.

Clinica este recent deschisa

Pentru cei care au interes in a interna pe cineva in acest centru, trebuie sa stie ce conditii sunt, nu-i asa? Pentru ca ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa ne reprosam ulterior ca nu am facut alegerile corecte. Sau ca nu am oferit celui in cauza ingrijirea de care acesta avea nevoie.

La clinica Sfantul Nicolae din Botosani pacientii au parte de servicii complete de ingrjire. Vorbim in primul rand de ingrijire medicala, de servicii specifice, dar si de suport emotional. Din randul specialitatilor medicale enumeram cardiologie, reumatologie, kinetoterapie si lista ar putea continua pentru ca sunt destul de multe. Exista si laborator de recoltare probe, astfel incat pacientii sunt ingrijiti corespunzator si li se efectueaza toate procedurile in acelasi loc. Iar internarile pot fi pentru o zi sau pe termen mai lung.

 

Clinica este recent deschisa si are, deci, dotari moderne. Adica este echipata corespunzator si mobilata, astfel incat toti pacientii de aici sa aiba parte de conditii perfecte. Spatiul exterior este de asemenea amenajat cum trebuie, pentru ca atunci cand este cazul, pacientii sa se bucure de timpul petrecut in aer liber, in conditii de siguranta.

Clinica ofera si servicii de urgenta

Pentru cei care nu stiu, cand vine vorba de pacient in stare terminala ingrijirea este pe mai multe planuri. Sunt situatii medicale care pot schimba dramatic si inopinat starea pacientului. In unele cazuri vorbim de asemenea despre nevoia de ingriire si supraveghere constanta. Ceea ce poate familia si cei dragi nu pot face. In cadrul clinicii Sfantul Nicolae din Botosani sunt puse la dispozitie si servicii medicale de urgenta.

Echipa de medici si asistente, tot personalul clinicii practic, este dedicata si cu experienta. Lucreaza cu empatie si alina nu doar durerile fizice, ci sunt un suport emotional pentru pacienti. Este inimaginabil de greu pentru unii dintre noi sa intelegem cum poate decurge parcursul de ingrijire a unui pacient in faza terminala. Asadar, este nevoie de mana de fier si de servicii de nisa.

Pot fi internati aici pacientii cu boli in faza terminala sau cei care au boli cronice grave precunm Parkinson. Pentru detalii si alte informatii accesati pagina oficiala sau contactati clinica.

Contact:

0331594051

Soseaua Iasului nr.85 (zona Lebada)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.