Am rămas fără televizor!

În urmă cu vreo lună, televizorul lui taică-meu a decedat. Iar. Nu se mai aprinde. Asta după ce fusese reparat în prealabil. Adică a ținut reparația cam 6 luni.
Așa că-l sun iar pe Teo, amicul meu, reparangiul.
– Coane, s-a stricat!
– Ghinion!
– Nu că ghinion, că îmi trebe!
– N-am acu vreme, peste 2 zile!

tvȘi de atunci a trecut luna. Și Teo tot cu trebi e prins de nu poate ajunge să vadă ce-i cu TV-ul.
Între timp i-am dat lui taică-meu televizorul meu. Un samsung mișto, cu diagonala de 82 cm. Bine și al lui era cu diagonala de 82, numai că nu e Samsung, ci un Westwood. Vapor made am impresia!

Și uite așa am rămas fără TV. Nu-i chestia că m-aș fi omorât eu cu privitul la televizor, de când cu internet, bloguri, filelist, lipsa Discovery, youtube și seriale on-line, cine naiba mai are timp de el? Bine, când am revăzut The last stand, m-am uitat la un tv mic. Diagonală de 54 am impresia, tub catodic. Și cu două pete pe ecran când îi vine lui pe chelie… De bine de rău, merge și ăla. Numai că la ochii mei de vultur bătrân, mi-e cam mic scrisul. Nu mijesc ochii, însă nici mult nu mai am.
Ca să mă duc să repar TV-ul nu-mi convine. Să dau vreo 200 lei cât au cerut unii, când așa mi-l face Teo la loc. Moka, sau na, la juma de preț. În caz că s-a ars iar piesa aia idioată.
Numai că de atâta așteptat a început să-mi crească barba. Și-n plus, se anunță niște filme meseriașe. Pe care parcă una e să le vezi la TV alta e să le vezi la computer. De atâta monitor de comp mi s-a cam acrit.

catel-tvVreau să stau întins pe pat, cu berea în mână și floricelele în ailaltă. Nu să mă doară fundulețul prețios de atâta stat pe scaun…
Trebuie să repat televizorul ăla cât de curând, să pot reintra în posesia Samsungului meu…
Dar, ce e de făcut?

Având în vedere că un LCD dacă-l tot repari e bun de arătat vestul, adică de aruncat, cred că se cere neapărat înlocuirea lui. Și-am văzut acest televizor de la Melarox.ro. Samsung nene, parcă e la fel ca al meu! Și cu 400 ron mai ieftin ca al meu… Ce-au mai scăzut prețurile astea? Ah, ba nu! În alte magazine e tot 1600 lei! Ăștia-s nebuni!

De ce să nu iau eu de unde-i mai ieftin? Ia uite, și 5 ani garanție la mașinile de spălat Bosch. că tot se plângea soacră-mea că-i hurducăne mașina de spălat!

Previous Article
Next Article

One thought on “Am rămas fără televizor!

  • Javra
    01/10/2013 at 2:41 pm

    Păi de ce i-ai dat tatălui tău televizorul? Te-a rugat el?
    În ce priveşte lelevizorul de care pomeneşti, arată promiţător, dar parcă există aşa ceva (sau asemănător) cu 1000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.