13/04/2024

Pentru ca o vreme ploioasa si molipsitoare din Anglia sa nu-ti afecteze afacerile sau sa te lase macar sa ajungi la ei si sa-ti cumperi masina mult dorita este necesar sa ai si bani.

Foarte scump ma gandesc ca nu este, poate cate mii de lire, pentru ca acolo lira-i la putere.

Dar ca sa-ti asiguri si un transport mai profesionist si sa nu fie chiar moca, asa cum ne place sa spunem noi romanii, poti sa apelezi la o firma din Arad care cu siguranta o sa te ajute sa transporti o masina din Anglia.

Sa transporti o masina din Anglia la pret decent, accesibil pentru orice buzunar dar si profesionist.

Chiar daca multi spun si fac pe cocosii ca sunt in stare sa faca un transport Anglia Romania fara o firma de profesionisti, intr-un timp foarte scurt, eu cred ca mint cu desavarsire.

Un evident si incontestabil lucru este faptul ca masinile din Anglia sunt si mai ieftine si poate unele dintre ele cred ca si mai sigure sau de ce nu si mai rezistente decat alte masini din alte tari,  de pe alte continente.

Ca sa treci cu bacul este un fleac, ai putea afirma ca i-ai ciuruit, dar adevarata proba este drumul din Franta sau depinde unde debarcheaza bacul pana in Romania.  Si dupa cum spunea si un prieten de-al meu, obositorul vine abia la condus, la volan, dupa 6,7 ore si noaptea cand te trage volanul spre dreapta ca sa mai dormi si tu.

 

1 thought on “Anglia și mașinile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.