19/05/2024

In zilele noastre conteaza poate mai mult ca niciodata imaginea si de a depinde cine si cata atentie iti ofera. Pur si simplu suntem atrasi de imaginea unui zambet larg, imaculat, ceea ce transmite catre cei din jur idei de apreciat – ingrijirea de sine, faptul ca este prietenos etc. In orice caz, albirea dintilor a devenit se pare un tel pentru multi cei care la ora actuala au descoperit metode la indemana pentru a face asta.

Albirea dintilor pare ca a fost dintotdeauna o preocupare, insa metodele nu erau dintre cele mai inspirate. Ori aveai bani de investit in sesiuni de albire cu laser, in cadrul cabinetelor stomatologice, fie incercai metode clasice, casnice si naturiste – pasta din capsuni sau un amestec pe baza de bicarbonat de sodiu. Asta pana cand au aparut si la noi benzile Crest, produse ce au revolutionat metodele de albire.

Benzile Crest

Acestea sunt de provenienta din America si aduse la noi prin diversi distribuitori. Asadar poti cauta benzi Crest pareri si vei gasi si experientele celor de peste hotare care sustin la fel de bine faptul ca astfel de benzi au un efect scontat. Acestea se ataseaza pur si simplu de dinti, cate o bucata pentru fiecare parte, aplicata desigur in acelasi timp. Dupa o ora ai si incheiat sesiunea de albire; vei repeta asta in functie de ceea ce se mentioneaza pe produs, in functie de ceea ce alegi putand fi vorba de tratament de 7, 10 zile, mai mult sau mai putin.

Iata si ce trebuie sa stii despre acestea:

  • Nu va conta momentul zilei cand alegi sa le aplici. Dar trebuie sa fie vorba despre o ora, un timp respectat de fiecare data. Oricum vei vedea rezultate inca de la prima aplicare.
  • Nu te preocupa sa apesi pe banda din ideea ca aceasta se va lipi mai bine. De fapt produsele Crest au o componenta complexa si datorita unui sistem de atasare imbunatatit acestea se lipesc foarte bine de dinti si nu cad pana cand nu le vei dezlipi tu.
  • Nu refolosi benzile, caci evident ca gelul de la suprafata actioneaza o singura data. Vei observa poate ca si raman mici pete de gel pe dinti, dupa ce dezlipesti benzile, insa acestea nu sunt de speriat. Pana la final de sesiune de albire imaginea va fi una perfecta, mai alba, fara pete. Gelul ramas se curata.
  • Dinti sensibili? Asta nu inseamna ca trebuie sa stai departe de produsele de albire. Orice tratament de albire ar putea sa aduca cu sine si riscul de a sensibiliza dintii sau de a starni o oarece durere din aceasta cauza. Benzile Crest sunt disponibile sub diverse concentratii de peroxid de hidrogen, ceea ce face ca pentru persoanele cu dinti sensibili sa poata fi alese cele cu o concentratie mai mica.
  • Nu te amagi cu albirea daca mai intai de toate nu ai terminat cu reparatiile dentare, acolo unde sunt necesare. Mai intai de toate repara cariile si tine cont de faptul ca oricum peste lucrarile dentare gelurile nu sunt indicate.

Asadar, inainte de a alege plasturii Crest citeste despre cum ii vei folosi si ce efect vor avea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.