21/05/2024

Parerile cocietății nu sunt tocmai favorabile cand vine vorba de videochat. Dar sunt și motive pentru care o tanara desteapta si indrazneata ar alege acest drum. Hai sa vedem impreuna cateva dintre acestea, pe care le vom explica mai jos:
– independenta financiara
– propriul sef
– esti stapan pe tine și timpul tau

05

Independenta financiară:
În primul rând, banul, de ce să ne ascundem? Banii dictează tot. Și nu pentru că i-am dori neapărat, însă avem nevoie de ei. Întreținerea, chiria, lumina, telefonul, internetul, hainele, incatarile, mancarea, ba chiar tigarile. totul costa bani. Pentru ca vremea trocului a trecut demult, chit ca sunt unii specialisti care cred ca in maxim 100 de ani, acea vreme va reveni.
Și de unde sa iei bani? Ca ai facut 2 facultati? Nu te ia nimeni in campul muncii. Cateodata angajatorii sunt atat de in necunostinta de cauza incat iti cer sa stii niste programe care abia au aparut. Insa iti pretind sa ai experienta de cativa ani.

Avantaje la videochat in bucuresti
Videochatul nu mai este de multa vreme ceva rusinos, pe vremea când cand exibitionismul era vazut cu ochi răi de o societate inapoiata. Fetele destepte au speculat piata avida dupa frumos. Ceea ce mama natura le-a dat la nastere devine si punctul de mare interes, cartea lor de vizita, pe care o folosesc cu succes.

Propriul sef:
Aici nu te intreaba nimeni daca ai terminat proiectul la timp, daca ai indosariat cele 543 de acte de mii de pagini, cine a sunat la telefon si ce-a vrut, sau dacă ai luat legătura cu avocatul domnului Goldman. Nu. Aici esti propriul sef, vii cand vrei, pleci cand vrei. Nu te trage nimeni de mânecă:
– Alina, e 5 fără 20. Programul se termină la 5!

Esti propriul stapan:
Iti faci viata dupa cum vrei tu. Vrei sa ai un televizor mare și 10 frigidere pline cu zmeură și înghețată? Poți face ce vrei. Nimeni nu are dreptul să-ti spună ce să faci, în casa ta, cu viata ta și mai ales, pe banii tai.
– Ai adus salariul? Da-i încoa, e de plătit aia, trebuie sa-mi iau ailaltă, mi-ar plăcea să facem nu stiu ce.
Banul tau e al tau, nu ti-l poate lua nimeni, sub niciun pretext.

Dacă ti-ai dorit toata viata sa vizitezi Parisul (cu toate ca-n vremurile astea cu teroristi care se detoneaza nici nu te-as sfatui), dar n-ai putut din cauza lipsei banilor, acum e sansa ta. O singura viata o ai. Vrei sa calatoresti? Păpi dupa o lună de munca, ti poti lua 3 luni concediu si poti vizita Parisul, Roma, Grecia, să stai pe plajă, să înoți cu delfinii si să te bronzezi natural, la soare, nu la solarul ăla cancerigen.

Dacă ai vrut să-ti zugravesti casa, insa o chipa de muncitori iti cerea un pret aparente enoirm, acum nu mai ai acea grija. Cat esti tu plecata la plaja, sau in Paris, acasa muncitorii vor lucra cu drag si spor. Desi e bine sa lasi pe cineva care sa-i supravegheze, căci nimeni nu munceste cand nu-i nimeni sa-l verifice niciodata.

Asadar fato, fi libera! E viata ta, traiesteti-o cum vrei. acum ai acea libertate pe care o doreai dintotdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.