01/03/2024

In momentul in care vei alege firma de pompe funebre este important sa iei in calcul o serie de calitati printre care se numara gradul de implicare, respectul si capacitatea de a rezolva cu promptitudine orice neprevazuta. De asemenea, punctualitatea constituie un element esential, intrucat cursul unei inmormantari nu poate fi tulburat sau decalat din cauza agentiei funerare in care ti-ai pus increderea.

In orice caz, aceste servicii se cumuleaza in pachete complexe, menite sa satisfaca nevoile solicitantului. Cele mai multe insa includ sicriul, toaletarea persoanei decedate, un medic legist constatator, documente si declaratii, transport, accesorii funerare. Unele firme ofera si serviciul de incinerare. Mai mult decat atat, se pot solicita prin intermediul acestor agentii aranjamente florale, organizari de parastase, locuri de veci, precum si monumente funerare.

Trupul lipsit de viata trebuie pregatit asa cum se cuvine pentru inhumare, motiv pentru care servicii funerare Ilfov sau oricare alt oras poate veni in ajutorul familiilor indoliate cu personal specializat, cu experienta in spalarea, imbracarea si cosmetizarea persoanei decedate.

Sicriul este unul dintre obiectele de baza, in lipsa caruia nu se poate efectua ceremonia de inmormantare. Acesta reprezinta practic o casa de veci pentru trupul neinsufletit si se poate confectiona la comanda din lemn sau din alte materiale. Lemnul este unul dintre materialele usor de prelucrat si poate fi gasit in diverse esente sau cu finisaje aparte, la cerere.

Este recomandat sa alegi un sicriu la un raport pret-calitate corect, care sa permita familiei sa realizeze o inmormantare decenta. Acesta trebuie accesorizat cu o lenjerie alba din matase sau satin si o perna specifica, cu cele doua orare, mic si mare. O panza va acoperi fata defunctului. In cele mai multe cazuri, aceste detalii vin la pachet cu articolul, respectiv sicriul.

In semn de respect pentru defunct se ofera flori, iar cadrul si semnficatia acestora implica un set de reguli nescrise, de care trebuie insa tinut cont. Sunt potrivite pentru un astfel de eveniment calele sau garoafele. Acestea din urma sunt cunoscute drept florile mortii, deci nu pot lipsi dintr-un decor funerar. O alta optiune este crinul, care semnifica puritatea sufletului.

Gladiolele de remarca de asemenea, nu doar prin forma, ci si prin culoare. Ele simbolizeaza taria de caracter si totodata integritatea. Crizantemele incununeaza sfera funerara, iar in unele tari sunt singure flori acceptate in aranjamentele florale pentru inmormantari. Acestea sunt asociate cu durerea si suferinta specifice momentului.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca sunt permise si coroanele de flori artificiale, avand in vedere ca o astfel de coroana este gandita sa reziste mult in timp si sa faca fata conditiilor vremii, aceasta fiind depusa deasupra mormantului.

Asa cum bine vezi, serviciile funerare de inalta calitate sunt importante si absolut indispensabile. Tocmai din acest motiv alegerea trebuie sa fie una adecavata, iar serviciile impecabile, fara loc de greseala, indiferent de situatiile neprevazute cu care se poate confrunta familia indoliata. Mai multe detalii despre pachetele de servicii si preturile aferente se gasesc in cadrul paginii servicii-funerare-nonstop.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.