01/03/2024

Great Gatsby, Last Vegas și alte filme cu cadre încărcate de bogăție au un lucru în comun: bunul gust. Ce poate completa atitudinea potrivită atunci când vine vorba de stil și bun gust? Garderoba potrivită, evident. Mai exact cămășile. Cămăsile de firmă sunt semnătura bărbaților care știu să se impună, cărora le place să se facă remarcați și care au știu dintotdeauna ce își doresc de la viață.

O cămașă concepută de Tommy Hilfiger sau alți designer, considerați adevărate embleme în moda masculină te poate salva sau chiar îți poate îmbunătăți imaginea. Sfatul nostru este, deci să aveți tot timpul în garderoba dumneavoastră câteva cămăși croite de adevărate branduri. Puteți alege o cămașă de firmă de pe site-ul IMATrend.

Tips&tricks

Cămășile pot părea câteodata un element care necesită foarte multă atenție, dificil de întreținut, am cules deci câteva sfaturi care v-ar putea ajuta atunci când aveți dubii în legătură cu întreținerea acestei piese de vestimentație:

Corpul cămăşii se calcă de jos în sus, mai întâi partea fără nasturi, apoi partea cu nasturi şi, în cele din urmã, spatele!

Spală cămaşa la o temperatură de 30-40° C, însă, întotdeauna, citeşte şi respectă indicaţiile de întreţinere de pe etichetă!

Evită să apretezi cămăşile, amidonul deteriorează fibrele şi decolorează ţesătura!

Asigură-te că talpa fierului de călcat este curată, iar alveolele prin care iese aburul să fie curăţate de calcar, deoarece acesta poate zgâria şi agăţa firele de la guler şi manşete!

Sub cămaşa albă nu se poartă maiou, mai ales când este transparentă!

Cămaşa albă cu un croi casual se poate purta cu un tricou asortat!

Cămaşa albă se poate accesoriza cu orice culoare de cravată sau chiar cu eşarfe bărbăteşti din caşmir, mătase sau bumbac!

Dungile verticale te fac sa pari mai înalt şi îţi subţiază silueta. Reversul medaliei sunt dungile orizontale, care îngraşă şi te fac sa pari mai scund!

Tips&trickurile de astazi nu îi ocolesc nici pe domnii mai… împliniți. Stilul este pentru toți, deci:

  • Nu îți aranja cureaua sub burtă pentru că picioarele tale vor părea de 2 ori mai scurte decât în realitate. Poti sa optezi pentru o pereche de pantaloni făcută la comandă, care să ți se potrivească perfect. Se recomandă bretelele ca alternativa la curea, și nu uita sa nu îți umpli buzunarele pantalonilor cu chei, portofel sau telefoane pentru că nu vei face altceva decât să mărești și mai mult, vizual, pantalonii.
  • Nu purta cămăși sau pulovere mai mari decat măsura ta. Nu vei reuși să ascunzi nimic, din contră!
  • Nu asorta o camașă alba cu pantaloni negri pentru că abdomenul tău vă părea dublu în această situație.
  • Nu alege niciodată un sacou cu două șlițuri la spate.
  • Alege însă întotdeauna stilul care ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.