19/05/2024

Cand vrem sa avem o piele fina, delicata apelam la diverse metode care ne ajuta sa scapam de parul nedorit. Sunt multe astfel de tactici, dar nu toate sunt de lunga durata. De exemplu  epilatul cu lama este practic si multe femei apeleaza la el, doar ca rezultatul nu dureaza asa mult. La fel si epilatul cu o crema speciala de epilat, efectul este unul imediat, doar ca rezultatul nu este vizibil mult timp.

In ultima vreme au fost tot mai multe cereri cu privire la epilatul cu laser, de aici si numarul crescut de saloane care s-au tot deschis de-a lungul timpului. Stailer te ajuta sa gasesti un astfel de salon cat de repede posibil. Cum se poate acest lucru, te intrebi? Pai la baza sta un algoritm simplu. Tu introduci toate datele tale, plus serviciul pe care il vrei, ora si data disponibila si gata. De indata iti vor fi afisate toate saloanele din apropierea casei tale.

Poate ai mai avut experiente proaste in trecut, atunci cand ai fost la saloane gasite pe internet, dar cu Stailer nu trebuie sa-ti mai faci astfel de griji. Saloanele listate pe Stailer sunt unele premium, cu personal calificat si mereu orientat catre obtinerea unor rezultate de exceptie.

  • De ce sa apelezi la Stailer? Care sunt avantajele tale?

Pai in primul rand vei putea sa alegi salonul potrivit nevoilor tale. In al doilea rand, vei putea sa iti programezi vizita in salon in data si in ora disponibila pentru tine. Nu vei mai fi conditionata de nicio ora pentru ca personalul va stii ca urmeaza sa vii si nimeni nu iti va ocupa locul. Rezervarea nu se mai face acum prin telefon, asa cum se obisnuia pe vremuri. Internetul a preluat si a schimbat putin metoda clasica. Toata lumea a imbratisat si inca apreciaza aceasta accesibilitate data de catre internet.

Aplicatia Stailer poate fi luata oriunde. O poti descarca de pe Google Play sau App Store in mod gratuit. Poti programa cate vizite doresti, atat pentru prieteni dar si pentru familie. Preturile afisate sunt cele reale, in sensul ca nu vei mai plati ceva suplimentar atunci cand vii fizic in salon.

Ai parte de transparenta totala atunci cand vine vorba de colaborarea cu un hairstylist sau cu un tehnician in unghii. Vei putea sa-i comunici tot ce este de comunicat, vei putea sa ceri mai multe detalii despre materialele folosite si despre cum sa iti ingrijesti pe viitor parul sau pielea in urma unei epilari.

  • Mersul la salon aduce cu sine relaxare si o stare placuta in general

O vizita la salon ar trebuie sa aduca relaxare si un timp placut in care te relaxezi asa cum iti place. Pentru multe persoane acest lucru poate deveni un motiv de anxietate datorita faptului ca nu stiu exact la ce sa se astepte, asta daca au avut niste experiente in trecut care nu au fost tocmai pe placul lor.

Epilatul, coafatul sau machiajul de orice fel presupune multa atentie si dedicatie din partea unui specialist, asadar daca vrei sa ai parte de un serviciu dus la capat cu atentie si cu dedicatie poti sa apelezi la Stailer. Acest mic asistent te ajuta sa gasesti salonul potrivit pentru nevoile tale, dar si pe cel aproape de casa asta, asta ca sa nu mai trebuieasca sa fugi de la locul de munca la salon si invers. Pe site-ul oficial Stailer.ro gasesti si articole menite sa te anunte care sunt ultimele tendinte in materie de unghii sau frizuri de care trebuie sa tii cont.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.