26/02/2024

Cuvantul “nuru” provine din limba japoneza si inseamna “alunecos“. Masajul nuru este o tehnica erotica in care una sau mai multe maseoze dezbracate isi freaca corpul de cel al clientului si se folosesc de un gel inodor si insipid care favorizeaza alunecarea, obtinut din frunze de alge marine si din alte plante. Dar nu uleiul e cel care a facut faimos masajul, asa ca poate fi inlocuit cu orice ulei care nu intra rapid in piele.

In timpul masajului erotic, clientul sta intins pe o saltea dreapta si este uns pe tot corpul, in exces, cu un gel special. Dupa cum am spus, rolul gelului este doar pentru a favoriza aluncarea trupurilor si nu este unul terapeutic. Nu trebuie sa aiba miros pentru ca avand in vedere cantitatea intinsa pe piele poate deranja la un moment dat.

Masajul nu se face doar cu corpul maseozei ci si cu mainile, nelipsind procedeele clasice de masaj insa ele se concentreaza aproape in exclusivitate pe zonele cu potential erogen. Durata intregului masaj poate dura intre 30 de minute si o ora si nu se depasesc anumite limite pentru ca acestea, cel putin in Romania, sa nu devina ilegale.

Dupa ce clientul se aseaza confortabil, maseorul ii maseaza corpul de la cap la picioare alunecand pe el. Se insista foarte mult pe zonele erogene iar cel caruia i se face masajul e intrebat care parti ale corpului acestui ii creeaza cele mai mari placeri. Ambientul e si el important.

Evident ca nu puteti pleca pur si simplu acasa dupa masaj. Ar fi total inconforbil sa va luati hainele pe voi dupa ce s-a dat cu atata gel. Nu doar ca nu v-ati simti in largul vostru dar v-ati strica si hainele. Din fericire, majoritatea saloanelor de masaj oriental isi extind serviciile si in cabina de dus astfel incat veti face baie impreuna cu maseoza sau maseorul dar acest pas intra in durata toatala a masajului.
masaj-nuru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.