Ce face un om pentru “cașcaval”?

Ce faci pentru bani? Simplu: aproape orice! Detaliat, nu chiar oricine poate face orice.
În principal lumea fuge de muncă necurată, de genul du-te sparge un cap, rupe o mână, “împinge” prafuri, scoate 3 rusoaice la colțul străzii, fură un Mercedes etc. Nu-s mulțicei care se bagă în așa “afaceri” bănoase. Da, afacerile ilegale sint al naibii de bănoase.

Mulțimea de bani pentru o zi de muncă ilegală poate fi cât 2-3 săptămâni de muncă la un birou. Tu, după 3 săptămâni sau chiar o lună faci banii pe care-i ia unul de vinde droguri într-o zi. Și te-ai consumat 8-10 ore pe zi, fiind stresat de un șef idiot care nu face nimic decât să-ți frece ție ridichea, enervat de pițipoanca de colegă care se laudă zinlnic cu ce unghii false și-a pus sau cu ce pantofi i-a luat “prostul ăla” de amant al doilea.

Din păcate, din ce în ce mai mulți se apucă de prostii. Dar Poliția șade pe urmele lor, însă, ca un făcut, prinde doar pionii, cei mai de jos din organizația teroristă. Doar șefii sunt bine merci, dormind în fotolii de piele în Palament și Senat… Ori sunt mână în mână cu Poliția sau parchetul, ori sunt într-o țară cu care România nu are contract de extrădare. Dar tu, un biet pion, ești mâncat. Îți dă 8 ani că te-a prins cu 4 grame. Doi ani per gram. Pușcăria te mănâncă, înveți acolo la “facultate” meserie.

Mai bine cinstit și fericit. Videochatul. Știu câteva fete care-l practică. Cauta online cel mai bun studio de videochat. Sexul e cea mai mare industrie, în toate formele sale, de la colț de stradă, la reviste deocheate, la filme produse de nemți și prestația din fața camerei web, din pat.

Dacă vrei alt loc de muncă în țară, cam greu. vor să ai maxim 30 de ani și 40 de ani de experiență în toate domeniile, de la mecanică la asronomie, fizică nu cleară și java. Și-așa, pe dincolo dacă ești român, ești considerat etern căpșunar sau țigan ciorditor. Așa că mai bine caută-ți aici de muncă. Aproape de familie și de rude. Și când vei fi bun în munca ta, te vor chema și ăia din afară, stai liniștit. Dacă vrei să pleci, trebuie să muncești. Și dacă-ți place ceea ce faci, cu atât mai bine.

Și cine zicea că pe ochi frumoși nu te angajează nimeni… Uite-l cum minte! Sau poate n-a auzit că munca la Black Studio este și frumoasă și bănoasă. Ăstuia nu-i scoți CAP-ul pe linie de pardit din minte nici cu bombardeaua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.