24/02/2024

Cum pleacă vreunul din țară, unde nu voia să muncească la birou sau la casierie pe 2000 de lei și s-a dus să șteargă moșii la cur sau să dea cu cârca prin alte țări, cum le pute tot ce e românesc.
Îi apucă bășinile mentale că “vai dom’ne, așa o țară de căcat, așa oameni de toată jena, vai, bine că am plecat.” Ba alții se dau bulgari, unguri sau cehi, polonezi, ca nu care cumva să-i persecute stăinii când aud de ei că-s români. Că românii, după cum se știe, au IQ 10, se nasc din vomă și pișat, fură tot ce le cade-n mână, și fac copii cu mă-sa.

Păi bă coate-goale, dacă așa e la tine-n familie, nu băga-n aceeași oală toți românii.

Nu am zis și nici n-am să zic vreodată că românii sunt cei mai onești și mai săritori oameni. Dar nici că orice român ajuns prin străinătățuri se renaște cu clei pe palme.
Hai să nu mai fim atât de măgari cu poporul nostru, că de aia se pișă străinii pe noi. De aia ne iau în vizor. Nu numai din cauza ălora care fură, dar și din cauza jegoșilor care brusc au uitat limba română, imediat cum trec granița.

De unde mi-a venit să dau cu căcat în unii?
Păi scria un nene, cică mare ziarist în România, ajuns nush cum pizda mă-sii șef pe șantier (ce-am zis mai sus de dat cu cârca?) în Anglia, să-i vadă pe români numai bețivi, hoți și în general oameni de cea mai joasă speță. Citiți mai multe aici.

Așadar, orice român e bețiv, hoț, criminal, votant AUR, prost de bubuie și se fute cu mă-sa mare. Cum dracu mă fix el e ăla care e cel mai onest, mai Pur, mai Axion și mai uns cu toate alifiile?

Nu cunosc cine e “ilustrul domn“. Poa’ să fie doxă de carte. Cu sau fără el țara e la fel. Nici mai proastă, nici mai deșteaptă. Nu e ca și cum a plecat nenea din țară, cum a scăzut și IQ-ul (coeficientul de inteligență) românilor și nivelul de trai cu 25%.

Și-a și găsit pe cine să ridice-n slăvi. Pe englezi. Care ăia sunt mai proști și mai bețivi ca ultimul gură cască dintr-un cătun românesc. A, da, să nu uit, ăștia sunt tinerii din Anglia. Pe cuvânt, am crezut că-s curvele drogate cu peștii beți, nu “tineri frumoși și deștepti, cu regina-n suflet“…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.