26/02/2024

Cei care lucrează în acest domenii, respectiv pneumatică și hidraulică, știu cât este de important să ai la dispoziție toate echipamentele necesare pentru un nou proiect. De asemenea, calitatea lor este vitală pentru a avea un proiect de succes, durabil și rezistent. La Tehnovest ai toate aceste produse disponibile, dar și consumabile industriale pentru această nișă. Magazinul online dispune de o mulțime de produse, de o gamă cu adevărat extinsă pentru nevoile tale. Majoritatea echipamentelor și accesoriilor sunt disponibile în mărimi variate și capacități multiple, întocmai pentru a se potrivi mai multor întrebuințări.

În cadrul magazinului online tehnovest.ro găsești tot ce ai nevoie pentru proiectele tale. Fie că vorbim despre un proiect al unei firme, fie că vorbim despre cele casnice pe care le faci la tine acasă, în ambele situații ai totul la dispoziție. De pe site vei putea comanda și adaptoare furtun, cât și accesorii pentru montajul lor. Prețurile variază în funcție de dimensiunea și capacitatea produsului, așadar poți opta către mai multe variante. Tehnovest Automatizări cuprinde o sumă de peste 300.000 de produse în stocul intern, așadar cu siguranță vei putea comanda necesarul pentru proiectele tale.

Magazinul online dispune atât de un stoc intern, cât și de un stoc extern. Gasesti aici furtun presiune apa și multe alte accesorii pentru acestea, iar dacă în toată gama de produse este ceva care îți lipsește, poți verifica și stocul extern. Acolo te așteaptă încă 120.000 de produse direct de la furnizor! În funcție de preferințe, dar și de echipamentele cu care lucrezi, Tehnovest îți oferă acces la o varietate de articole special concepute pentru o durabilitate extinsă a oricărui proiect.

Echipamente și accesorii de înaltă calitate

Tehnovest se preocupă cu adevărat de așteptările clienților și, bineînțeles, de mulțumirea lor. Din acest motiv, toate produsele de pe site au o calitate superioară. Indiferent că optezi pentru echipamente întregi sau doar câteva accesorii de mici dimensiuni, în orice caz vei avea mulțumirea asupra modului de funcționare, aspectului și durabilității acestora.

Varietatea de produse include conectori și adaptoare furtun, racorduri filetate, fitinguri, cuple rapide, țevi, coliere, robineți cu bilă, robineți cu închidere, măsurarea presiunii și temperaturii, sisteme de aer, distribuitoare, electrovalve, supape, amortizoare de zgomot, amortizoare de șoc, vacuum, supape de siguranță, cilindrii, pistoale de suflat și scule de mână. De asemenea, se pot comanda și consumabile industriale pentru și mai multe resurse.

Stoc extern pentru nevoile tale

Deși gama de produse de pe tehnovest.ro este foarte mare, există posibilitatea de a nu găsi exact ceea ce cauți. Pentru acest lucru ai la dispoziție stocul extern, unde te așteaptă încă 120.000 de produse direct de la furnizor. Acestea au, de asemenea, variante diferite pentru fiecare produs, pentru a comanda exact ceea ce se potrivește mai bine proiectului tău.

Dacă vrei să discuți cu unul din consilierii de la Tehnovest, o poți face la numerele de telefon de pe site sau la office@tehnovest.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.