03/10/2023

Usile industriale erau privite in trecut ca niste simple usi metalice, concepute in scopul de a inchide accesul in cladire. In prezent, asteptarile sunt mult mai ridicate, acestea fiind adaptabile fiecarui mediu de lucru ce respecta regulile si cerintele de distributie. Ele pot fi folosite pentru uz industrial si rezista fara probleme la frig, umiditate sau caldura.

Atunci cand facem referire la usi industriale, este important de mentionat ca ele functioneaza prin intermediul unui sistem de deschidere pe verticala, asigurand prin acesta un spatiu extins atat inaintea, cat si in spatele usii. In ceea ce priveste elementele unei usi, acestea sunt situate in pozitie paralela cu plafonul, deasupra ori in functie de orientarea acoperisului.

Pentru halele care sunt inclazite, este recomandat de catre specialisti ca usi sectionale industriale sa fie cat mai bine izolate, astfel incat sa nu se risipeasca din caldura. De asemenea, garniturile de etansare au un rol de protectie a usilor pe partile laterale, iar o etansare dubla va fi foarte eficienta impotriva pierderilor de caldura ce ar putea surveni. In acest fel, coeficientul de transfer termic va oferi un randament in plus, cu pana la 21%. Gama de produse vuzand usi industriale este formata din usi rapide si usi sectionale.

Usile industriale cu ridicare sunt realizate din PVC, iar in functie de modul in care se realizeaza ridicarea, ele pot fi impartite in mai multe categorii: usi cu impachetare, cu roluire si usi speciale destinate industriei alimentare si faramceutice.

Usile industriale rapide cu impachetare sunt folosite, cel mai adesea, pentru exterior, in timp ce cele cu ruloire se utilizeaza in interior. Cele rapide, cu impachetare, au sisteme de deblocare manuala, iar usile industriale sectionale pot fi montate in orice tip de gol si dispun de mai multe tipuri de culisare.

Serviciile DusaDoor in materie de usi industriale

DusaDoor este o companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata usilor de garaj sectionale si a celor industriale. Aceasta companie este forma dintr-o echipa de specialisti care trateaza cu profesionalism fiecare misiune pe care o au de indeplinit.

Usile DusaDoor sunt realizate din materiale de inalta calitate, ansamblate de catre mesteri priceputi care acorda o atentie sporita la detalii. Acest lucru le garanteaza robustete si fiabilitate, ceea ce insemana ca nu implica existenta unor probleme ulterioare legate de mentenanta. Cu toate astea, intocmai precum orice alt produs mecanic cu un nivel de complexitate mai ridicat, usile din aceasta gama vor necesita periodic un control de rutina, iar cel mai important lucru este ca in cazul oricarei defectiuni de natura mecanica sau electrica, fiecare componenta va putea fi reparata sau inlocuita.

In cadrul serviciilor oferite de DusaDoor se numara si cele de transport si montaj. Transportul produselor comandate se efectueaza in conditii optime si intr-o durata de timp scurta. Montajul este realizat de catre profesionisti si vine cu o garantie standard de 24 de luni. Pe langa acestea sunt asigurate si serviciile de asistenta tehnica, in mod gratuit, care implica printre altele masuratori, sfaturi si informatii cu privire la serviciile puse la dispozitie.

Fiecare proiect oferit de catre DusaDoor va fi insotit de o garantie pentru 5 ani.

Viziteaza pagina online www.dusadoor.ro pentru a descoperi ofertele disponibile si pentru a afla care sunt avantajele unei astfel de alegeri. Pentru orice nelamurire poti contacta unul dintre reprezentantii companiei pentru a obtine toate detaliile si informatiile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.