03/10/2023

De obicei, ziua botezului unui copil este cu totul specială nu doar pentru cel mic, cât mai ales pentru părinţii şi naşii acestuia. Dintotdeauna se obişnuieşte ca această zi să fie sărbătorită printr-o petrecere. Atunci când m-am născut eu nu existau telefoane mobile, aparatura audio-video de azi şi nici măcar firme care să organizeze astfel de sărbători. Nu am nicio poză din timpul petrecerii care a urmat botezului meu. Copiii de astăzi sunt foarte norocoşi: au şansa de a vedea mai târziu imagini de la propriul lor botez.

Personajele de bază ale unei firme care organizează petrecerea de botez, tăierea turtei sau a moţului sunt ursitoarele. Acestea vin costumate în rochii de poveste şi, cu ajutorul baghetelor magice şi a vorbelor bine alese, dau naştere unei atmosfere plină de emoţie. Ca în străvechile ritualuri, păşind încet în jurul părinţilor care îşi ţin pruncul în braţe, în atenţia tuturor invitaţilor, ursitoarele îi urează numai de bine celui mic.

După dorinţa familiei, se clădeşte din ursită în ursită viitorul luminos al copilului. Astfel se prezice viaţă lungă şi sănătate,frumuseţe şi bunătate, carieră strălucită şi bani mulţi, familie unită şi iubire, mult noroc şi fericire.

Prezenţa ursitoarelor la botez este trendul de actualitate. Dincolo de asta este plăcerea de a invita la petrecerea dedicată celui mic personaje ca din poveşti. Ursitoarele sunt menite să vină cu gânduri bune şi cu spirit pozitiv, ursind de bine, de noroc, de viaţă lungă şi îndestulată. Ritualul lor se poate completa de prezenţa ursitoarele rele, un spectacol pe cât de amuzant, pe atât de captivant pentru tot publicul.

Indiferent de tipul de pachet ales, aceste ursitoare îşi respectă de fiecare dată exigentele condiţii: texte personalizate rostite cu har şi pasiune, costume speciale. Ursitoarele sunt actriţe profesioniste pentru un show pe măsura aşteptărilor. Poate fi achiziţionat unul dintre următoarele pachete:

  1. Pachet Standard cu 3 ursitoare – 290 RON – Bonus: tun confetti, petale de flori şi proiecţie laser. Opţional: maşină de fum – 30 RON. Show live cu 3 ursitoare bune. Coloana sonoră este personalizată. Sesiune foto la sfârşitul spectacolului.
  2. Pachet Standard cu 4 ursitoare – 370 RON – Totul identic ca la primul pachet plus ursitoarea cea rea cu rol comic.
  3. Pachet premium cu 3 ursitoare + îngeraş păzitor – 380 RON. Bonus: tun confetti, petale de flori şi proiecţie laser. Maşină de fum gratis pe tot parcursul evenimentului. Show live cu 3 ursitoare bune şi îngeraş păzitor (8 ani), cu text personalizat, coloană sonoră personalizată, modelaj baloane pentru copiii invitaţi, cadouri norocoase pentru bebeluş. Sesiune foto la sfârşitul spectacolului.
  4. Pachet premium cu 4 ursitoare + îngeraş păzitor – 480 RON. Totul identic cu pachetul anterior plus ursitoarea cea rea cu rol comic.

Textul ursitoarelor este 100 % live, cu microfoane wireless şi coloană sonoră ambientală.

Infinity Events are cele mai mici preturi la animatori petreceri copii DOAR 80 RON / ora animatorul  pentru botezuri.

Se oferă: 5 ore de antren şi bună dispoziţie la preţ de 4 – Doar  320 RON/personaj, în loc de 400 RON.

5 ore la preţ de 4 + maşină de balonaşe/5ore – doar 420 RON/personaj, în loc de 550 RON.

2 personaje/2 ore – doar 320 RON + maşină de balonaşe gratis, în loc de 380 RON.

Balon Jumbo (90-100 cm) – 130 RON. Piniata mare umplută de diferite forme – 200 RON.

Set Party (10 copii) – 100 RON ( include coifuri, trompete, măşti, şerveţele, farfurii (model Happy birthday), tun confetti + maşină de fum la momentul aducerii tortului.

Transportul este gratuir în Bucureşti. Pentru evenimentele din afara Bucureştiului se percepe o taxă de transport.

Infinity Events vă poate oferi la cerere cameraman, fotograf şi DJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.