22/07/2024

A controla felul in care lumea te vede este mult mai simplu decat te-ai fi asteptat. Poti fi, cu adevarat, liberul tau arbitru si administra felul in care merg lucrurile cu business-ul daca stii cum sa te ocupi de imaginea acestuia si de promovare. Prin urmarea unor pasi specifici, in stilul celor efectuati de mine, iti poti gestiona si crea un brand puternic si o imagine care sa uneasca atat lumea online, cat si lumea offline. Faurindu-ti mesajul si livrandu-l lumii online este doar o alta unealta specifica de marketing, si, una dintre cele mai bune firme de pe piata in acest sens este E-advertising.

Pe mine m-a ajutat E-advertising

Firma de SEO din Romania are in portofoliul sau cele mai populare nume din domeniile comertului si ale serviciilor de tot felul din tara. Asta, si echipa de oameni care sunt 100% dedicati pentru indeplinirea target-urilor, m-au facut sa aleg aceasta firma de SEO din Suceava. Intra acum pe site-ul E-advertising.co si afla ce promovare e mai potrivita pentru site-ul tau. Eu am accesat site-ul si mi-a fost efectuata o analiza gratis a site-ului si apoi mi-au fost recomandate cateva elemente care sa ma ajute in promovarea afacerii mele la nivel de online.

business SEO

Poate esti interesat a afla despre cei 5 pasi simpli care te vor ajuta in vizibilitatea ta in mediul virtual si in atragerea de utilizatori ai site-ului tau, asadar iata-i descrisi mai jos, din experienta personala:

Pasul 1

Incepe prin a face o evaluare aprofundata a reputatiei online actuale a site-ului tau. Efectueaza cautari pe Google dupa numele tau complet, dupa numele companiei, brandul in cauza sau orice alt cuvant sau fraza cheie ce te poate ajuta sa afli ce se stie despre tine in momentul de fata. Axeaza-te in principal pe primele 2-3 pagini din rezultatele oferite de Google. Aduna si pune toate aceste informatii intr-o foaie de calcul in Excel, listand si link-urile, pozitiile in rezultatele cautarilor si comentarii despre ceea ce se afla cand intri pe respectivele URL-uri. Vei identifica, de altfel, ca si mine, pozitia ta actuala in rezultatele cautarilor din Google, ce se crede despre tine si ce ar trebui sa faci pentru a-ti imbunatati strategia de promovare in online.

Pasul 2

Identifica schimbarile de care este nevoie. Uita-te pe rand prin toate rezultatele si completarile din documentul in Excel si da-ti seama care sunt lucrurile pe care ai vrea sa le schimbi. Daca este vorba despre ceva negativ, marcheaza acel lucru ca fiind o prioritate pentru a te concentra mai tare pe ceea ce ai gresit la un moment dat. Pentru rezultatele care contin informatii cheie pe care ai vrea sa le promovezi, marcheaza-le pe acelea drept elemente pe care ai dori sa le inalti pe lista de clasari in Google.

seo 2016

Pasul 3

Delimiteaza cele mai bune sectiuni in care ai rezultate pozitive. Acum, fii cu bagare de seama legat de ceea ce apare cel mai mult in rezultatele motoarelor de cautare. Cele mai inalte clasamente in Google se datoreaza Twitter sau Facebook? Poate ca apari mai mult pe bloguri personale sau in filmuletele de pe YouTube? De exemplu, eu mi-am dat seama, la randul meu, ca apar cel mai adesea in postarile de pe blogurile din toata tara. Daca aceste locuri din mediul web sunt prielnice pentru tine, atunci poti publica mai multe informatii despre tine si asa iti vei influenta reputatia. Dar, ai grija si de zonele in care nu prea esti vizibil si vezi care este hiba. Vrei sa fii vazut si auzit in locurile care prezinta cea mai mare importanta pentru tipul de reputatie pe care o doresti creata.

Pasul 4

Creeaza o strategie aducatoare de reputatie. Avand atat de multe informatii la indemana dupa ce ai evaluat ceea ce se cauta si se crede despre tine, poti concepe acum o strategie numai buna pentru construirea reputatiei pe care ti-o doresti. Ce tip de continut este cel mai bun pentru evidentierea brandului tau? Asta poate tine de bloguri, articole de presa, comunicate, tweet-uri, pagini de Facebook, interviuri si conferinte de presa filmate. Apoi, decide unde vei posta acest continut atat de important pentru afacerea ta. Asta se refera atat la retelele sociale, la blogurile cu trafic mult, la site-urile nou aparute, dar si la blogurile personale si paginile de YouTube ale brandului.

Pasul 5

Ultimul pas in ceea ce priveste construirea unei reputatii online este de a urma indeaproape strategia pe care ti-ai propus-o si prin crearea de continut pentru promovarea acestuia in motoarele de cautare cu ajutorul tehnicilor de SEO. Cu asta te poate ajuta aceasta companie. Nu numai ca implementarea planului de promovare a imaginii afacerii tale in online va avea succes, dar de asemenea continutul informatiilor de transmis lumii intregi poate fi conceput de profesionistii in content writing ai E-advertising. Este mare lucru ca aceasta firma dispune de asa ceva, pentru ca in alta parte nu am auzit despre un asemenea serviciu benefic.

Odata ce ai adunat informatii despre reputatia ta in mediul online si ai venit cu o strategie ferma de pus in aplicare, poti prelua cu usurinta controlul si administra felul in care esti vazut pe internet. Dar, nu poti sa faci aceste lucruri de unul singur, ci ai nevoie de specialisti cu experienta ca echipa E-advertising. Mentine constante mesajele pe care doresti sa le transmiti si iti vei ajuta singur la construirea unei reputatii de succes in ceea ce priveste business-ul tau.

seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.