01/03/2024

În ultimii ani asistăm la o concurență acerbă în orice domeniu, implicit în Horeca. Cei care oferă clienților lor meniuri și deserturi își pun la bătaie nu doar abilitățile culinare, ci și pe cele ospitaliere. Așa se face că se străduiesc să impresioneze în fel și chip. Printre altele, ambalajele joacă un rol important. Descoperim despre acestea că sunt, la rândul lor, pe diferite categorii de calitate, mărimi și culori și ar fi bine de ales în funcție de un anumit concept culinar promovat.

Unul din furnizorii de nișă, Snick Ambalaje, face o demonstrație practică despre ce înseamnă varietatea aceasta de ambalaje. Pune la dispoziție toate tipurile de ambalaje, pentru toate tipurile de afaceri de nișă, de la pizzerii la rotiserii, pentru cei care activează în nișa street food sau cei care fac catering sau delivery.

O astfel de sursă este absolut necesară, dacă ne gândim la cum se promovează un restaurant utilizând ambalajele. Să luăm exemplul celor care vând deserturi, o cofetărie. Un tort este bucuria însăși, deliciul acestui tip de desert este ceea ce convinge pe clienți să revină. La fel de importante sunt și detaliile, precum tipul de ambalaje tort.

Cum poate un ambalaj să facă diferența

La categoria ambalaje pentru torturi Snick Ambalaje pune la dispoziție varietate, așa cum ne-a obișnuit. Vorbim despre cutiile cu mâner și print colorat, despre cele din carton cu capac, poate chiar despre cele cu inserție transparentă, așa-zisă fereastră. Acestea permit să vizualizăm în interior și să poftim la tortul care nu doar că arată bine, ci cu siguranță este și delicios. Din aceeași categorie fac parte și cutiile din carton, aurii în interior, cu print festiv și colorate la exterior, cu clapetă.

Diversitatea aceasta de tipuri de cutii de tort este menită să se potrivească cu diversitatea tipurilor de tort. Indiferent de formă, tip și cantitate sau pentru ce tip de moment festiv sunt comandate, torturile au nevoie de ambalare atentă.

Oferte speciale

Cei care comandă de la Snick Ambalaje au parte de prețuri foarte bune. În funcție de cantitatea de ambalaje, au șansa de a obține și reduceri. Contează de asemenea și valoarea comenzii totale, ocazie cu care pot fi obținute și alte reduceri.

Comenzile pot fi plasate fără probleme online, în pagina oficială. Livrarea este în toată țara, așadar mai rămâne ca doritorii să își aleagă produsele, să le pună în coș și să finalizeze curând comanda. Pentru cei la prima lor comandă aici pot alege mai întâi de toate să aleagă sacoșa cu mostre, fiind o modalitate practică de a testa calitatea produselor.

Torturile sunt comandate pentru a sărbători și marca un moment important. Este de așteptat ca apariția acestui desert să implice o bucurie. Ar fi culmea ca tocmai ambalajul să strice această experiență, motiv pentru care alegerea tipului de ambalaj este considerată o artă. Fie că este doar livrat, prezentat sau înmânat, modul în care este ambalat trebuie să fie un moment de mare finețe.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.