Despre anvelope

Daca trebuie sa cumpar cauciucuri auto, ma gandesc imediat la un magazin jante online care le comercializeaza. Motivul meu e foarte simplu: e mai usor si comod sa cumperi de pe internet decat sa cauti cauciucurile dorite in magazinele fizice.
Recomand tuturor sa achizitioneze cauciucuri specifice fiecarui sezon in parte. Puteti gasi cauciucuri vara sau cauciucuri iarna in magazinele online de jante aliaj.
Sa va explic pe scurt care e diferenta dintre cauciucuri de vara si cauciucuri de iarna.
Cauciucurile sunt construite pentru anotimpurile respective. De exemplu, cauciucurile de iarna sunt construite pentru a oferi o aderenta adecvata atunci cand temperatura de afara scad sub 7 grade sau carosabilul este acoperit cu zapada, gheata ori polei.
Cele de vara sunt proiectate pentru a rula pe asfalt uscat sau umed si rezista la temperaturile mai ridicate din timpul verii dar devin rigide la temperaturi mici.
Trebuie să-mi iau niște jante aliaj de la un magazin jante, și asta cât de repede…
Previous Article
Next Article

2 thoughts on “Despre anvelope

  • Nicorici Alin
    12/05/2012 at 6:48 pm

    Pot sa spun ca preturile avelopelor pe acel site sunt destul de mici, deci recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.