Epic Boots

V-am promis eu mai demult că vă voi arăta cele mai mișto cizme din lume. Epic Boots! Bocanci militărești sau ce naiba or fi.
Pe vremea aia, acum vreo 2 ani, costau 400 de dolari. (acum 313 cu tot cu trimisul…)
Mult, ce-i drept. Însă dacă aș fi avut atunci 16 milioane de dat pe haine, îmi luam bocancii ăia.
Sunt mai mișto decât ai lui Stallone în Judge Dredd (m-am reapucat să mă uit la filmele cu Stallone, am băgat adineaori Rambo 1 și Rambo 2 unul după altul).
Iată încălțările din film.

Judge Dredd boots Judge Dredd boots

Și vă întrebați ce poate fi mai mișto decât alea din film? Vă mai țin nițel pe jar, de ce să stric bunătate de surpriză?
Apropos de încălțări, că tot voi alerga la triatlonul de la Mamaia, mi-am luat o nouă pereche de incaltaminte nike sport de calitate. Că doar n-ar fi să alerg în bocanci!

Eu unul, începând cu seara asta, mă pun pe alergat. Sper să nu mă alerge Marius ca pe hoții de cai din prima zi, că obosesc repede și dau în febră musculară. Mă, dacă tot faci febră musculară la toți mușchii când faci mișcare, de ce naiba nu faci și febră musculară la burtă când bagi în tine ca spartul? Asta e o chestie tare în neregulă cu corpul uman…

De-abia aștept să dau din burdihan jos… Nu de alta, însă nu vreau să mă fac de rușine la maraton…
Bun, hai să revin la epic boots deci. Nu vă dau specificații tâmpite, vă las numai să-i admirați.
Să vă aduc aminte că pe 30 e ziua mea de nume? Și că mi-i doresc?!

epic-boots-1

epic-boots-2

epic-boots-3

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.