03/10/2023

Ce i-aş putea cumpăra prietenei mele drept cadou de Ziua Femeii? În timp ce mă plimbam printr-un hipermaket împingând un cărucior care nu-mi servea la nimic, deocamdată, m-am gândit să fac nişte cumpărături. Poate văd ceva pentru Alice. După ce am obosit, m-am dus la casă, pentru a achita cele luate. Cheltuisem mai mult decât îmi propusesem şi totuşi nu cumpărasem nimic pentru iubita mea! Atunci am apelat la soluţia de rezervă: un sfat de la sora mea. I-am telefonat şi i-am spus unde sunt, fără să-i fi găsit ceva Alicei.

– Păi n-aveai ce căuta acolo! Vino acasă, că avem calculator! Mi-a spus ea.

– Aa, fac cumpărături online! am exclamat, bucuros de găselniţă.

Cum am intrat pe uşă, am lăsat din mână sacoşele cu cumpărături şi m-am repezit în birou, să dau drumul la calculator. Soră-mea, Mădălina, naviga deja pe net.

– Ascultă, băiete, când iei un cadou cuiva, trebuie să te gândeşti de ce vrei să-i dăruieşti ceva. Şi, în funcţie de persoană, alegi ceva potrivit exact acelei persoane. Alice ţi-e iubită, aşa că i-ai ceva numai pentru ea! Bine, după cum mă priveşti, nu-ţi trece nimic prin cap. Ca de obicei, m-am gândit eu pentru tine. Ştiu că ai numai gânduri perverse legate de iubita ta, aşa că o să-i cumperi ceva care să-ţi satisfacă fanteziile masculine, bolnave, aş zice eu, normale, le-ai spune tu, dar care să-i placă şi ei: o lenjerie intimă sexi…

alisia Nu mă hotărâsem încă la nimic, dar aşa ceva i-am mai luat.

– Şi care-i problema? O fată nu se satură niciodată de veşminte, cu atât mai puţin de ceva care s-o facă mai atrăgătoare în ochii iubitului ei…

– Zău? N-am gândit niciodată în acest fel. Şi de unde să-i cumpăr.

– De unde-mi cumpăr şi eu, Alicei, de la Alisia Store! E la mintea cocoşului, domnule inginer… Uită-te pe monitor! Aici găseşti orice doreşti pentru o femeie: costume (chiar şi de baie!), halate, lenjerie sexi, corsete, portjartiere şi câte şi mai câte… Sau, ca să vadă că eşti un domn şi nu te gândeşti la ea goală, îmbrac-o, fă-i cadou o rochie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.