13/04/2024

Trandafirii sunt fara doar si poate unii dintre cei mai indragiti prieteni ai femeilor de zi cu zi. Meniti sa uimeasca prin supletea si ergonomia formei, acestia inglobeaza in sine o poveste cu talc ce dateaza de mii de ani. Spinii sunt cei care apara frumusetea interioara a trandafiriului, nu foarte multi reusind sa ajung la aceasta. Din acest motiv, florile au devenit un dar perfect atat pentru femei cat si pentru amintiri.

Meniti sa aduca un zabet larg pe buzele iubitei, trandafirii reusesc sa uimeasca de fiecare data printr-o mireasma imbietoare, o eleganta de vis si o frumusete deprinsa din basme. Cu o istorie tumultoasa ce o inglobeaza atat pe Cleopatra cat si pe imparatul Nero, acestia au reusit sa scrie in cartea timpului definitia dragostei.

Printr-o florarie online Bucuresti, foarte multi clienti se pot bucura de descoperirea acestui sentiment, putand sa il daruiasca mai departe. In acest sens, Floria de vis va veni in ajutorul fiecarui client, motiv pentru care se va preta necesitatilor si dorintelor acestora de la bun inceput. Astfel, Floraria de vis reuseste sa puna spre oferire atat buchete de trandafiri, cutii de trandafiri cat si trandafiri criogenati.


Buchete trandafirii

Specialistii Floraria de Vis recomanda achizitionarea buchetelor de trandafiri odata cu aproprierea ocaziilor speciale ce isi fac aparitia in viata unui om. Aici putem vorbi bineinteles de nunta, botez cat si de alte festivitati ce necesita un cadou perfect. In acest sens, un buchet de trandafiri dezvoltat cu ajutorul unor floristi desavarsiti atenti fiecarui detaliu, reuseste sa atraga simpatia doamnelor.

Culorile buchetului de trandafiri reusesc sa fie si ele la fel de importante. Albul, rosul, galbenul si rozul, nu au sunat niciodata mai bine decat intr-o combinatie floristica facuta alaturi de unele dintre cele mai simple si rafinate decoratiuni gasite. In functie de relatia avuta cu persoana careia se doreste inmanarea buchetului de trandafiri, Floraria de Vis spune ca alegerea acestora trebuie a fi facuta in functie de personalitatea fiecarei femei cat si de insemnatatea acesteia fata de client.

Cutii de trandafiri

Cutiile de trandafiri sunt unele dintre cele mai iubite alternative ale buchetelor. Acestea sunt menite sa doboare clasicismul si sa aduca in prim plan modernismul celor mai noi aranjamente florale.

Longevitatea acestora este incontestabila, reusindu-se sa se mentina o perioada de viata indelungata daca vor putea fi ingrijiti asa cum se cuvine, Astfel, volumul unei cutii de trandafiri isi va putea mentine stralucirea si delicatetea pe un parcurs eficient de timp ce poate sa fie cuprins intre 1-2 saptamani.

Trandafiri criogenati

Povestea Frumoasa si Bestia  este fara doar si poate una dintre cele mai cunoscute basme din intreaga lume. Cei care isi doresc sa aduca putina magie in viata lor, sunt invitati sa apeleze la trandafiri criogenati. Acestia pot rezista o viata, alaturi de proprietar daca vor putea fi feriti de razele puternice ale soarelui cat si de umiditate.

Veniti de cele mai multe ori intr-un glob de sticla , trandafirii criogenati reusesc sa uimeasca cu aspectul lor deprind sin poveste, reprezentand insusi fragilitatea vietii. Preturile acestora sunt accesibile oricarui buzunar, motiv pentru care oricine se poate bucura e un dram fantastic in casa. Acestia pot fi pusi in orice loc al casei ca obiect decorativ, fiind un cadou care cu siguranta ca va reusi sa fie in centrul atentiei.

Floraria de vis reuseste si astazi sa se adapteze cerintelor clientilor, fiind una dintre cele mai de incredere florarii online din Bucuresti, lucru demonstrat de recenziile clientilor si de calitatea oferita in orice misiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.