01/03/2024

Știm cu toții (cel puțin cei pasionați de tehnologie), ce este un Samsung Galaxy Note și ce face el. Însă a fost detronat de un produs românesc.
Nu e nicio glumă, e noapte și n-am chef de glume proaste.
Gadgetul românesc se numește Allview P5 Qmax.

Acest telefon, sau mai bine zis padfone, deoarece are dimensiuni apropiate de-o tabletă, este înzestrat cu un ecran imens de 5,3 inci, cu o rezoluție de 960×540 px, un contrast puternic și un unghi bun de vizualizare.

Inima acestuia este un procesor quad core tactat la 1,2 Ghz. Cât despre sursa de energie, numai de bine. UBateria de 3000 mAh asigură o autonomie sporită de până la 480 de minute în convorbire și peste 400 de ore în stand-by, scutindu-vă de corvoada de-a căra după dvs. încărcătorul oriunde ați merge.

baterie

Camera de 8MP, model OV8830 este impresionantă, prin multitudinea funcțiilor pentru utilizator. Chiar și-n condiții de iluminat redus, funcția HDR te va ajuta, scotând la iveală fotografii fantastice. Cu opțiunea “Time Lapse” se pot surprinde imagini cu tentă artistică extraordinară.

O noutate în domeniu, mai ales la produsele allview este funcția “Beauty Face”, care-ți facilitează editarea portrelelor, scoțând imperfecțiunile pielii, lăsând în urmă un portret demn de un DSRL.

Păi cu aceste funcții, cine-și mai dorește un Galaxy Note? Allview P5 Qmax este disponibil la incredibilul preț de 1199 RON. cu mult sub rivalul produs de mastodontul corean.
Deci, Go România!

2 thoughts on “Galaxy Note detronat de un produs românesc!

    1. Păi cu asemenea produse, să tot ajutăm economia românească. Să tot cumpărăm produse românești. Nu cașcaval cu 50 de lei kilogramul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.