03/10/2023

Jack RabbitDe Paște noi cumpărăm tot felul de chestii, toate sub formă de iepure. Iepurele să fie musai biped. N-am văzut figurine de ciocolată cu-n iepure de stă numa-n 4 craci. Doar bipedus iepurus este valabil.

Dar e bine. Mai umanizează iepurele, astfel încât când îl vedem pe stradă nu vom mai striga “Iete iepurele” ca disperații, iepurele biped fiind ca orice om normal. Cum e acum Nea Stelian de la 5. Ăla de în fiecare zi în vezi cu tricoul roșu cu pomi verzui pe el. Am aflat că omul are vreo 5 tricouri d-alea. Și le poartă câte 2 zile fiecare, iar în weekend le spală. Nu vă povestesc cum avea un costum ca Eisten și ca Dexter? De jura lumea că alte haine n-are? Are, numai că de la 3-4 în sus, identice.

Mă rog, să revenim la iepurele ăsta al nostru. Cel de paște. Eu vreau să-mi aducă niște bijuterii bărbătești. Pentru nevastă-mea a tot adus.
Mi-am ochit niște inele mișto. Aia e nasol, după ce te însori și ai verigheta de aur, inelele de roacker le pui de-o parte. Rar le mai porți. să văd cum fac să le port când vine Rammstein acu la Bucale. Musai trebuie să ajung…

Ce bine ar fi să avem niște cadouri Paste de genul unor bilete la concert. Cu care să mă pt mândri cu bijuteriile noi. Inele placate cu aur. Ce Mr. T… Zwârgolakul cel feroce!

Și ce-ar fi mai mișto decât ca acolo la concert să văd Iepurele. Și el acolo. Să facă headbanging din urechi. Ar fi ceva de nemaivăzut. Să vină ăia de la Rammstein să-i ceară autograful. Să facă poze cu el. Ar începe concertul cu întârziere mai mare ca la Snoop-Doggy Dog.

Care atunci a venit Snoop după vreo 2 ore așa… Dar a rupt scena. Parcă se pusese și ploaia, nu mai țin minte…
Eh, gânduri, idei și imaginație. Tot ce-ți trebuie ca să reușești în viață.

Iepurele cu mustață!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.