21/05/2024

Nu se mai poate să stau așa golaș. Trebuie să intru în rândul lumii. Așa că-mi voi face și eu, în sfârșit, niște tricouri personalizate.
Deja am în minte modelele pe care le vreau. Zic modele, la plural, deoarece vreau să-mi fac atât pentru Zwargolak, cât și pentru Spanac.
Evident, oferte sunt gârlă, însă parcă nu văd bine prețurile astea imense care se cam practică, având în vedere serviciile medii.

Așa că, după ceva căutări, am găsit unde să-mi fac tricourile, exact cum vreau eu.
Și-am să vă arăt mai jos modelele pe care am să le fac.

model-spanac model-zwargolak

Știu, sunt modele frumoase, am idei bune, mulțumesc!
De ce am ales să-mi fac și eu tricou personalizat?
Pentru reclamă, evident. Una e să ai un tricou verde pe tine, sau negru, sau roșu (cum îmi place mie), alta e ca acel tricou să trimită un mesaj.
Și-am văzut că metoda e mult mai bună decât aia cu lipit de mici abțibilduri peste tot, doar-doar le-o băga careva în seamă. Așa, cu tricoul, vei fi sigur că mesajul tău ajunge la o mulțime de curioși.

M-am gândit ca pentru început să-mi fac patru tricouri, câte două de fiecare model. Și când mai e vreo chestie d-asta de ieșit afară, trag un tricou cu reclamă pe mine și gata. Ba și-un tricou cu leduri mi-ar plăcea… Să văd dacă există la preț bun, cu mesaj personalizat…

Cine mai vrea să-și mai facă tricou personalizat, să intre să-și ia. Oamenii sunt profesioniști, iar tricourile sunt calitative. Adică Fruit of the Loom.
SUCCES!

6 thoughts on “Îmi voi face tricou personalizat!

 1. Personalizarea prin transfer termin e nasoala. Eu am preferat sa-mi fac tricourile cu cerneala/serigrafie in urma cu vreo 2 ani si sunt super multumit. Costa, insa, mult mai mult decat transferul termic.

  1. Aia cu transfer termic e cu lipit pe el, nu? Se duce imprimeul după un an, știu. Alea cu cerneală/ serigrafie cum sunt? Le vopsește cu desenul pe care-l vreau?

   1. 1 an? Ai sperante mari :)) Daca printul nu e calitativ ti se poate duce dupa cateva spalari. Nu zic nimic despre omuletii astia ca nu am colaborat cu ei. Am zis la modul general.

    1. Zic după un an au început să se ducă impreimeurile…
     Și astea termice am văzut că-s de două feluri.
     Am două făcute la Unirea la parter. S-a dus imprimeul, iar în urmă a rămas lipiciul. Nu știu cum să-i zic, O folie de plastic de e lipită pe tricou, iar pe folie aveam imprimeul.
     Și am altele, nu știu unde-s făcute, de au o pojghiță destul de grosuță pe material. Aia s-a decolorata și abia acum început să se dezlipească, după 8 ani??
     Și e grosuță zic… De transpir pe spate de exemplu, fiind plasticul ăla pe deasupra.

 2. apăi dacă ai zis Fruit of the Loom nu m-ai prea dat pe spate. e bumbac, ce-i drept, dar se vând la kilogram şi-s făcute prin Maroc, Bangladesh şi America Centrală

  1. Da, Bangladesh și Maroc. Am vreo 3. Nu s-a dus culoarea din ele nici acum, după 3 ani. Și-s negre. Și le-am lăsat la soare. Nu s-a dus culoarea, n-au intrat la apă, nu nimic… Imediat după spălare zici că e nou…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.