18/04/2024

Am spus că-mi place să mă joc. Pe vremuri mă jucam cu mașinuțe, pistolașe, bărcuțe și soldăței. Acum toate astea s-au transformat în jocuri video. Unde pierzi în fiecare săptămână cel puțin 5 ore jucându-te. Că e Dishonored, că e League of Legends, Need for speed sau Solitaire.

Dar ce ar fi dacă timpul petrecut cu jocurile ar fi folositor? Nu vă recomand să trageți tare în League of Legend, că veți ajunge la campionate, deoarece nu e deloc așa. Ăia de-s acum campioni joacă de 5-6 ani. Și zi de zi vine un puștan minune, care-i face de rușine.

Vorbesc de brain games. Acele jocuri care-ți stimulează creierașul. Cu labirinturi, biluțe, cubulețe și altele. Un del de TIM modern. Dacă ați jucat vreodată jocuri video știți ce e ăla The Incredible Machine. A fost unul din cele mai reușite brain training games de până acum! Păcat că acum e greu să-l mai joci. Cel puțin mie pe Windows 7 64 de biți nu mi se deschide deloc. Acum sunt ahtiat după jocuri multiplayer in 2 jucatori.

Știu că fetele jucau Black Manor nuș cum. Trebuia să folosești fel de fel de cheițe, să citești sute de scrisori, tâmpenii. Eu mă pierdeam în scrisorile alea. Și jocurile astea actuale cică sunt foarte stimulatoare de gândire. Or fi. Eu nu văd nimic stimulant în a fugi cu mașina de miliție sau a împușca fel de fel de inamici, de la monștri cu 3 ochi și blană de Chewbacca până la talibani care vorbesc o engleză de m-ar face de rușine.

Cică toate aceste jocuri au menirea de-a ne stimula creierașul. Cică să jucăm așa de relaxare. Și pentru asta, vă recomand xjocuri.com.
Ce relaxare mă nene, când te chinui 10 minute să fugi de miliție, faci 70.000 de puncte, și exact când erai pe punctul de-a scăpa de ei, vine unul c-un tanc din partea opusă și te face afiș pe asfalt?

Sau când pierzi 4-5 ore la o misiune, omori toți tâmpiții, și rămâi fără muniție și atunci te împușcă unul rănit de zăcea într-un colț… Ce relaxare o fi asta nu știu. Că eu mă enervez de dau cu tastatura de toți pereții. Leopold Andreas Slikk e mic copil pe lângă mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.