03/10/2023

jail-prisonDupă mine, pușcăriile ar trebui să fie pline. Mă rog, arhipline. Să fie pușcărie în fiecare oraș de peste 20.000 de locuitori. Și toate să fie pline.
Cu riscul de-a fi mai mulți oameni închiși decât liberi, eu unul așa aș face.
Și să dau și niște cazuri.

Asculți manele în public (fără să fii la concert), la volum deranjant pentru cei din jur? PUȘCĂRIE!
Nu te speli pentru că ți-e lene? PUȘCĂRIE!
Te iei aiurea de oameni pentru că nu-ți place fața lor? PUȘCĂRIE!
Zici că am idei hitleriste? PUȘCĂRIE! Să te înveți minte!
Arunci ambalajul de la șaorma cu de toate, pe jos? PUȘCĂRIE!
Chinui animalele? PUȘCĂRIE!
Îți bați nevasta/ amanta/ sora/ mama/ tatăl? PUȘCĂRIE!
Nu ști să scri korect romîneshte? PUȘCĂRIE!
Ești la facultate și n-ai auzit de Bacalaureat (BAC)? PUȘCĂRIE!
Vorbești urât în public? PUȘCĂRIE! (pe mine mă exclud!)

Chestia e că la atâția oameni în pușcării, mulți nu vor supraviețui. Nu fac rime, a ieșit automat. Se știe că românul e născut poet. Nu știu cum vine asta, când eu m-am născut bebeluș, dar na. Nu mă bag în vorbele strămoșești, căci cu noile legi astea, mă bagă ăștia la bulău!

E, iar închisorile fiind pline de pârnăiași, se vor lua la bătaie. Aici e grav. Că unii vor muri. Vinovați sau nu. Bine, una e să fii închis pentru că ai furat 2 pâini și un kil de brânză să nu-ți moară copilul de foame, alta e să fii acolo pentru că ai ucis cu sânge rece o familie de pensionari. Pentru un TV cu lămpi, moștenire de la Gheorghiu Dej!

Dar dacă ai o afacere pe lângă o închisoare, om te-ai făcut. Eu aș pune automat și cimitir lângă pușcărie. Cu flori, cu lumânări, cu toate cele trebuincioase.

Și apropos, știți cum vine treaba? Nu vă convine cum și ce-am scris? PUȘCĂRIE!

4 thoughts on “La pușcărie!

 1. gogule, gresesti. io as desfiinta orice puscarie. sa fie in tara asta 2 pedepese: aia cu moartea si munca silnica. Si cand zic munca silnica ma refer la 18 ore pe zi cu paine si apa (optional). Si sa mai aud io ca urla cineva 😉 Apropo, imi plac ideile tale hitleriste.

  1. Păi mă, 18 ore pe zi munca silnică nu la pârnaie s-ar face?
   Și angajați oameni să stea cu biciul lângă ei să n-o ia razna. Nu pușcărie așa cum face Becali sau Năstase… Ocnă mă. să muncească ce n-au muncit o viață întreagă.

 2. S-ar cheltuii prea multi bani cu puscariile, mai bine ochi pt ochi si dinte pt dinte; asculti manele la maxim – urechile taiate, furt – o mana taiata, viol – penisu taiat, omor premeditat – spanzuratoare.

  1. Ehe Sorine, adevăr grăiești tu. Însă deh, astea-s metode barbare. Și noi suntem băgați în nato, ue și alte rahaturi de genul ăsta.
   Însă da, aia ar fi pedeapsa corectă. N-ar mai fi crime, violuri sau furturi.
   Însă într-o societate zdravănă, alea sunt câteodată necesare. Controlul populației. Dar o dăm în alte discuții despre teoria conspirației. Și deja noi avem rata mortalității mai mare ca cea a natalității. Deci da, ar merge treaba aia cu tăiatul mâinii, penisului și juvățul de minune…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.