Magazinele-s pline, dar clienți ioc!

Vi s-a întâmplat să mergeți prin magazine, să vedeți peste tot numai haine?
Eu așa pățeam când treceam prin Unirea, Cocor sau Titan. Peste tot fraților numai haine. Haine și încălțări. Plus ceva bijuuri și ceasuri. Dar în principal haine.
Ideea e că prețurile erau extrem de mari, iar clienții, sau mai bine zis, potențialii clienți fugeau repede când aflau că un sacou vai mama lui costa cât un salariu.
Am pățit asta cu toții de-o grămadă de ori. Mă întreb dacă magazinele alea așteaptă un client pe lună doar?
Pentru că vânzătoarele erau obosite, veșnic nemulțumite că doar te uiți și te sperii de prețuri și le deranjezi de la intregramele lor.
Eu unul nu mai pricep deloc cum merge treaba cu magazinele astea? De ce au puzderie de produse, toate foarte scumpe? Și de ce pline de haine, de parcă românul cumpără țoale așa des ca hârtia igienică?

haine

Bine, nu zic că la piață e plin de haleală. așa cum la magazine ar trebuii să fie de toate. Ar trebui e una, ideea e că-s magazine de-s numa și numa de haine. Dacă vezi un ceas sau un suc p-acolo, fă-i musai poză și pune-o în ramă. E unicat!

Ce să le fac eu cumpărătorilor fără minte? Decât să cutreiere atât magazinele degeaba mai bine și-ar lua haine online.

Dar deh, cine-s eu să le explic de bine?

Fugiți mă grămezi grămezi (vorba vine) la magazine (uite mă că-s poet!) să vă luați haine. Și ceva încălțări, deoarece după atâta umblet vi se tocesc pantofii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.