03/03/2024

În ultimii 24 de ani am reușit să distrugem toată industia, asta o știe toată lumea. Dar în continuare mai avem încă mărci românești. Nu multe, ce-i drept.
Și ne întrebăm dacă marfa românească e bună la ceva.
Eu vă spun că DA.
Asta după ce-am testat, evident.
QuadCore_animatie
Ultima chestie pe care am testat-o a fost Allview P6 Quad.
Bun telefon. Mi-a plăcut. Are ecran mare de 4.65 inci, patru nuclee de 1,2 Ghz, precum și o cameră foto de 8 mpx, arhisuficientă pentru un telefon mobil.
Mi-a plăcut construcția lui. Nu dă semne că ar fi marfă românească. De altfel, este fpcut în China.
Asta n-am înțeles-o de ce, dar mă rog. Așa au gândit ei.
Prețurile sunt pe măsura așteptărilor. Adică sub orice gadget asemănător produs de firme mari, cum ar fi Samsung sau Nokia.
Iată și câteva cuvinte din comunicatul oficial de presă.

Smartphone-ul P6 Quad este rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony. Procesorul Quad Core Cortex A7 de 1,2 GHz integrat in noul device sporeste performantele produsului, asigura viteza rapida de procesare si ofera noi caracteristici precum filmarea la rezolutie Full HD si o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.
Device-ul Dual SIM este dotat cu un display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR, Time lapse si fotografiere continua. Design-ul slim de 8,6 mm, formele elegante si calitatea materialelor utilizate, fac din P6 Quad un gadget incantator.
Datorita procesorului realizat in tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 si a optimizarii software a proceselor, smartphone-ul prezinta una dintre cele mai bune solutii de gestionare a resurselor bateriei, aceasta asigurand o autonomie crescuta.

Smartphone-ul P6 Quad poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul la pretul de 1499 lei.

2 thoughts on “Marfa românescă. E bună de ceva?

  1. Marfa Romaneasca este “buna, dar nu prea”! Glumeam, ar trebui sa cumparam tot ce este romanesc chiar daca este mai slab calitativ, nu neaparat prost. Am lucrat in Spania si toti spaniolii cu care am iesit la cumparaturi cautau sa cumpere doar marfa autohtona, pentru ca ei intelegeau altfel principiul de economie.
    Am fost astazi in Lidl si am cumparat struguri din Africa de Sud, numai gust de struguri nu aveau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.