13/04/2024

Unde găsim scaune de birou care asigură prestanță și confort maxim pe întreaga durată de folosire? Vreau să am de ales dintr-o gamă largă de scaune de birou. E normal să existe pe piață scaune de birou ieftine, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Am găsit o firmă importatoare de scaune, unde am de ales dintr-un sortiment divers de scaune de birou din piele naturală și ecologică, mesh și stofă. Am fost bine primit, fiindcă Măria sa clientul e onorat întotdeauna la importatorscaune.ro.

Produsele de aici sunt atent selectate și testate, după care sunt oferite spre vânzare tuturor consumatorilor. Doctorii spun că suferim de „boala scaunului”, fiindcă petrecem cel puțin 47% din timp stând așezați. Ne trebuie un scaun ergonomic. Modelele ergonomice au o formă perfectă pentru păstrarea unei poziții corecte și sănătoase. După cum precizează medicii, această „boală a statului pe șezut” are efecte grave asupra organismului.

Ne putem confrunta înainte de vreme cu obezitate, dureri de spate, hipertensiune arterială, formarea cheagurilor de sânge, diabet, cancer și alte afecțiuni grave. În multe cazuri, scaunele nu sunt deloc comode, iar poziția ocupantului este incorectă, lucru care solicită foarte mult spatele și îi dăunează.

Transportul e gratuit pentru toate comenzile de pe teritoriul terestru al Romaniei. Suma de bani afișată în coșul de cumpărături este tot ceea ce trebuie să plătim.

Avantajele unui scaun ergonomic

Dacă, într-adevăr, fiecare om e împărat în casa lui, fiecare împărat are nevoie de un tron impunător. Desigur, varianta modernă a tronului o constituie un scaun directorial, iar acestea se vor alege conform personalității, preferințelor, necesităților fizice și chiar poziției sociale ale ocupanților.

Adesea, scaunele directoriale se află la un birou sau la o masă de ședințe. Acestea pot fi folosite pentru amenajarea biroului de acasă, de la serviciu sau a unui cabinet particular. În tot cazul, scaunele directoriale sunt utilizate pentru ca mediul de lucru să fie cât mai confortabil și pentru a oferi o anumită stare de spirit celui așezat în el.

De multe ori, într-un spațiu de birouri se folosește un singur scaun directorial, pentru a-l evidenția pe ocupantul său care, de obicei, e responsabilul zonei respective. Iar dacă în sala de ședințe sunt necesare mai multe astfel de scaune, e bine să existe un singur model, și din raționamente legate de estetică.

Preferăm un scaun directorial și nu unul simplu de birou pentru că oricare dintre zecile de modele de scaune directoriale listate pe importatorscaune.ro are un design impunător, dar și elegant, oferind un grad sporit de confort.

Nu închei fără să vă dezvălui ce scaun directorial mi-am ales de la importatorscaune.ro: fotoliul de birou din piele OFF 1610, care este un scaun impunător și elegant, care poate fi folosit ca și scaun de birou sau ca fotoliu. E un fotoliu de birou de lux, acoperit cu piele naturală în nuanțe de maro.

Suprafața de contact a șezutului și a spătarului sunt din piele naturală de lux, spatele din piele ecologică, baza din oțel acoperit cu lemn și brațele din lemn. Fotoliul permite lăsarea spatărului pe spate până la un unghi de 90 de grade față de poziția inițială, precum și reglarea șezutului pe înălțime. Pun prinsoare că un astfel de fotoliu e mult mai comod decât un tron împărătesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.