01/03/2024

Să nu întrebați ce treabă are Marketingul cu reclamele.
Citiți mai jos, că e pentru voi, cei dornici de învățare!

Asociatia Studentilor sectiei de Marketing – ASM, este cea mai veche asociatie din cadrul FSEGA, UBB care activeaza de peste 7 ani în mediul studențesc clujean.

Maratonul Publicitatii este un eveniment marca ASM organizat cu regularitate începând din anul 2006, aflându-se astfel la cea de-a VII-a editie.

Realizarea acestui proiect a pornit de la sfatul domnului conf. univ. dr. Marcel Pop, devenind astfel o traditie pentru ASM si constituind de asemenea primul mare eveniment cu care aceasta își începe activitatea anului universitar.

Evenimentul se concretizeaza în încercarea de a prezenta studentilor clujeni unele modalitati de realizare a campaniilor publicitare, precum si o lunga serie de spoturi tv, care s-au evidentiat la nivel global prin creativitate si originalitate.

Acest proiect are drept scop creearea unei noi viziuni a studentilor asupra reclamelor, invitându-i sa faca parte, timp de câteva ore din minunata lume a publicitatii.

Totodata urmarim familiarizarea studentilor, din toate domeniile, cu privire la conceptul de marketing, prezentându-le o modalitate alternativa de a percepe publicitatea.

Editia din anul acesta, a evenimentului Maratonul Publicitatii dezvoltă ca și temă Reclame reușite vs. Reclame nereușite.

Obiectivul principal al ediției din acest an consta în prezentarea contrastului dintre reclamele reusite si cele nereusite prin intermediul unor specialisti din domeniul marketing-ului si cel al publicitatii, dar si prin intermediul unui colaj de reclame si totodata întelegerea impactului pe care îl are publicitatea asupra publicului.

Maratonul Publicitatii, ediția a VII-a, va avea loc pe data de 5 Decembrie 2012 în Aula din incita Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Și mai ales dacă sunteți din Cluj sau împrejurimi, e păcat să nu vă duceți.
Aveți numai de învățat.
Și așa auzit din ce în ce mai mult că învățământul e la pământ…
Dar dacă vă dă cineva mură în gură să mergeți undeva unde puteți învăța chestii noi și folositoare, de obicei strâmbați din nas.
Sper să nu faceți așa și acum.
Căci mă supăr.
Și vă bat de vă cocoșez.
Știți doar că sunt legendar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.