19/05/2024

De la o vreme, a apărut și-n țara noastră conceptul de masaj erotic. Ce e acesta și cu ce se mănâncă?
Ca să înțelegem bine acest concept, va trebui să facem o incursiune în trecut. La rădăcinile masajului. S-au găsit referințe ale masajului în multe țări: China, Egipt, Japonia, India, coreea, Grecia, Roma și Mesopotamia.
În Egipt s-au găsit niște inscripții din anul 2330 î.e.n., ce înfățișau 2 oameni care aveau parte de masaj la mâini și picioare. În anul 700 î.e.n., se știa că medicul chinez Bian Que folosea masajul ca practică medicală de succes.

Apoi, din ce în ce mai mulți doctori foloseau conceptul se masaj, adică frecarea membrului vătămat și nu numai. De exemplu, azi când ne doare spatele, mâna sau picioarul, îi facem un masaj scurt, pentru a pune sângele în mișcare și a ameliora durerea. Zilnic ne facem singuri masaj fără să ne gândim mult la ce înseamnă acest lucru. Vedem cum maseorul “aranjează” pe loc un lot întreg de fotbaliști. Îmi aduc aminte de o întâmplare comică pe tema asta.

Cu ceva ani în urmă, o echipă românească avea meci cu una din altă țară. Nu le știu numele, însă nu e asta înteresant, ci ce s-a întâmplat. Antrenorul era jucator activ, fiind tanar, insa nu mai jucase demult. Era rezerva. si la un moment dat, la o schimbare, a intrat el pe teren, ca jucator.
Oficialii echiperi straine erau consternati:
– Ala e antrenorul?
– Da!
– Pai cum? Joaca?
– Da, sa vedeti ca la urmatoarea schimbare va intra si maseorul!

Eh, acum fiecare are o durere musculara, isi poate masa locul, fara probleme. Insa aici vorbim si de alt masaj. In speta, de cel erotic. Romanul, mai pudic din fire, se fereste de asemenea discutii, fiind inca un subiect tabu. Asadar, cam ce face acest masaj?

Este un masaj de relaxare, in primul rand. Adica nu il faci cand te-ai lovit la un muschi sau cand ai febra musculara. Acest tip de masaj, se face cand esti incordat, pentru relaxare. Insa, spre deosebire de masajele “obisnuite” de relaxare, acest contine si stimularea zonelor erogene ale corpului.

Si, ca de obicei, mi-am mai adusaminte de-o poanta pe tema asta:
– Stiti unde sunt zonele erogene?
– Da, am auzit ca-n Dobrogea acolo, e prapad!

Nu radeti, cam asta e nivelul nostru de cultura. Nu-i bai, americanii sunt si mai batuti in cap, nestiind sa spuna o tara care incepe cu litera U. Uganda, Ucraina, United States (unde sunt ei)… Daramite sa arate pe harta vreo tara, inclusiv a lor.

Revenind la mai sus-numitul masaj erotic, acesta se face in saloane speciale, cu fete frumoase, alese pe spranceana. Si ce poate fi mai relaxant decat un masaj la tot corpul, inclusiv zonele erogene?

Nu incepeti cu o carte buna, un pahar de vin sau nu stiu ce meci la televizor, ca nu va cred.

Pacat insa ca mentalitatea romanului a ramas in continuare invechita si nu se poate schimba cu una cu doua. Insa, cu timpul, vom ajunge si noi in randul lumii. Speram, inclusiv cu salariile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.