19/05/2024

Esti din Suceava sau din imprejurimi si tocmai s-a intamplat sa ti se fisureze parbrizul. Aparent este un mic semn, deci nu e grija. Doar ca, pe zi ce trece, parca cineva, pe  nevazute si nestiute, iti adanceste acea fisura sau o extinde. Nu, nu e magie si nici iluzie, este vorba despre un lucru firesc. Situatia este ireversibila si de neoprit, cu acelasi final si anume nevoia de a schimba parbrizul.

Daca ai nevoie de schimbare parbriz Suceava atunci cauta service-ul Master Auto Glass. Asa cum ii spune si numele, este vorba de locul perfect unde sa faci aceasta schimbare. La o simpla cautare online vei descoperi ca acest prestator de servicii are experienta in domeniul acesta, intr-atat incat sa iti ofere increderea necesara de a solicita de aici schimbarea parbrizului.

Doua mituri despre schimbarea parbrizului auto – ce sa crezi si ce nu

Sunt destul de multe aspecte pe care nu le stii, mai bine intrebi pe cei din echipa si te vei  lamuri. Cert este ca de aceasta schimbare ai nevoie, nu ai alta solutie. Din fericire pentru tine, cei de la Mater Auto Glass iti ofera si garantie si parbrizul in sine il poti comanda la service sau il gasesti deja disponibil in stocul intern.

Iata doua mituri pe care sa nu le crezi:

 # Dureaza prea mult

 Este un mit, procedura in sine nu dureaza mult, doar ca sunt ceva restrictii ulterior, in sensul in care ar trebui sa eviti sa folosesti masina sau cel putin sa nu o speli. Este timpul necesar pentru ca adezivul folosit sa se intareasca si sa sigileze perfect parbrizul.

Din pagina oficiala a celor de la Master Auto Glass aflam ca procedura nu dureaza mult si, in plus, este mai practic sa comanzi direct aici parbrizul. Astfel, elimini timp pretios pe care l-ai fi consumat asteptand sa ajunga comanda la tine. Ia in calcul si cat de dificil este sa transporti parbrizul in siguranta, pana la service. Scuteste-te de aceste eforturi, rezolvi totul pe loc, in acelasi loc, la Master Auto Glass.

 # Risti prea mult, diferenta fiind foarte mare intre parbrizul nou din fabrica, de la producator si cel pe care il schimbi

Un alt mit, asta daca vei comanda parbriz aftermarket. Cei de la Master Auto Glass iti dau optiunea celor de calitate, care nu fac vizibila diferenta intre ce este original al masinii si ce este schimbat. Pentru un plus de incredere ca ai ales bine tine cont ca ai si garantie dupa procedura efectuata.

Din pacate, unele situatii nu pot fi preintampinate. Poti ramane cu parbrizul crapat din cauza unei pietre ce a sarit de pe marginea soselei, intr-o curba sau depasire. Ce mai poti face este sa sa iti alegi furnizorul de solutii. Pentru cei din Suceava si imprejurimi recomandarea este echipa de la Master Auto Glass. Afla preturi si alte detalii din pagina oficiala.

Contact:

Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2 D

 0733 995 631

contact@masterautoglass.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.