Mobilarea apartamentului – o problemă rezolvată!

A început și la noi prin țară să se dezvolte un așa-zis nou trend în materie de mobilă pentru case și apartamente. Multă lume începe să cumpere mobilă nouă, zice-se din lemn. Însă “lemnul” nu este decât carton presat. Alții, cu ceva glagorie, încep mobilarea apastamentelor în stil retro/vintage/clasic sau cum vreți să-i spuneți. Nu mă pricep prea bine la asta dar ce știu sigur e că, în esență, totul trebuie să aibe un aspect totodată învechit dar care să emane eleganță, durabilitate, calitate și să ofere casei un aer mai elegant.

Acest lucru normal ar fi destul de costisitor deoarece mobila clasică te lasă fără ceva bănuți din buzunar. Totul se poate face mult mai ieftin cu ajutorul unor servicii de recondiționare mobilă care să dea naștere, din mobilierul tău învechit, a unor adevărate opere de artă cu aspect vintage. Așadar, cei care mai avfeți încă mobilă veche pe acasă, înainte s-o aruncați, poate cereți sfatul unor profesioniști. Una e să-ți inviți prietenii pe la tine și să vadă același pat, dulap și măsuță de cafea pe care o au și ei, alte e să-ți lași toți prietenii cu gura căscată atunci când le vei prezenta noua mobilă din apartamentul tău. Nouă, între noi fie vorba, tu știi că-i veche, dar recondișionată clasa A.
Cine va ieși mai felicitat? Cel cu mobil nouă, standard, sau cel cu mobila vintage, de lemn?
traditional-beds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.