18/04/2024

Din 2009 nu am mai platit locul de parcare pe care-l aveam de peste 15 ani. Eu asteptam sa vina factura acasa, dar ADP-ul nu emite facturi de instiintare a platii locului de parcare. In contract e stipulat ca ei nu au obligatia de.a atentiona. Ca la telefoane, rata la banca, gaze, lumina etc. L-am pierdut. Luni dimineata vine un vecin la noi la usa, sa ne spuna ca am pierdut locul de parcare si i-a fost atribuit lui. Sa ne luam imediat masina de acolo ca e.locul lui si cheama politia sa ne amendeze ca ii tinem locul lui ocupat in mod abuziv. Masina n-a fost miscata de acolo din august anul trecut, de la nunta. Inca nu merge cineva cu ea. Vecinul este un individ usor redus mental (fara sa infloresc ceva), pe nume Titi. I-am explicat ca suntem vecini de peste 20 de ani, ca e locul nostru de parcare de 15 ani, n-a vrut sa auda. E locul lui, sa luam masina sau cheama politia. Am aflat ulterior ca el a facut cerere la ADP si i-au spus ca sunt 3 locuri libere. El nu a vrut decat locul nostru. Si acum l-a si luat. In Vinerea mare, suna la usa el cu fi-su, il trimite pe fi-su sa ne spuna sa luam masina, el nevrand sa intre, ii era frica de bataie ceva. Ii explicam lui fi-su care e treaba, ii wpunem ca-i dam banii pe care i-a platit la ADP, ala mic se face ca pricepe, ca “am sa-i spun lui tata, sa ne gasim in alta parte”, si pleaca. Dupa o ora vine politia comunitara la noi sa ne someze sa luam masina de pe locul omului. Politaii au fost de treaba, puteau sa ne dea amenda… Asta in Vimerea mare, de Paste. Si macar daca am fi avut vreodata ceva de impartit cu ala, era scuzabil ca a facut-o din rautate, impotriva unui dusman. Dar asa… Nu am avut treaba cu el decat “buna ziua”, “buna ziua”. Voi cum ati fi procedat in locul lui? Ati fi luat locul unui vecin, care va e vecin de 20 de ani, si locul lui e acolo de 15 ani, tu avand masina de maxim un an? Si mai ales in Vinerea mare sa chemi politia? Acum am pus masina pe trotuar si noaptea e iluminata complet de un stalp de iluminat. Ma rog… Asa vecin mai rar. Eu personal luam locul sa nu-l ia altul, si il dadeam omului inapoi. Nu-mi faceam inamici. Din vecini de 20 de ani. In Saptamana mare. Paste fericit!

9 thoughts on “Parcare

 1. Iaca postarea asta ai scris-o de ziua mea 😛
  Una peste alta, multa rautate mai e pe lumea asta! stii, nu ma mai surprinde nimic… Is tare dezamagita de oameni, in general.
  Las’ sa fie sanatos, vecinu’, si sa’si ia cu el locu’ de parcare si lumea cealalta… :mrgreen:
  observi ca pot fi eu “buna” cand vreau, da? 😆

 2. Da fata, acolo-l ingroapa.
  Apoi ma duc la ADP sa-l dezgroape p-ala de pe locul meu de parcare…
  Doamne fereste…
  Multa rautate din pacate.

  Ma, la multi ani, sa inteleg ca ai implinit si tu cele 19 primaveri?
  Sa fii fericita fata!

 3. Unora le place foarte mult să provoace certuri, să te calce pe nervi, să ia ce e al tău chiar dacă nu au neapărat nevoia, aşa sunt oamenii. Eu unul nu am făcut şi nu aş putea să fac niciodată aşa ceva, cel puţin nu intenţionat. Mia greşeşte omul, dar asta e pură răutate/invidie/prostie.

 4. Kaos, sa ma fut. Am ajuns la muzeul satului, si la 7 si ceva am ajuns la taranul roman. In spate e
  ta nush ce cu regizori, nu am vazut cartirestiul si mi-am bagat pula si am plecat acasa nervos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.