01/12/2023

Mai e puțin și vine Paștele. Cu tot cu iepure, cu tot cu bijuterii. Și-atunci să vezi iureș prin casă.
Ba fă curat, ba fierbe ouă, ba vopsește ouă, mai dă cu mătura, mai fă niște sarmale, mai șterge praful, mai fă o salată beouf și tot așa.

Plus că și de Paște, de iepuraș nene, trebe să sari cu niște cadouri. Și nu așa oarecum, o pereche de ciorapi flaușați ca de Crăciun… Nu, acum musai trebuie niște bijuterii fashion superbe, altfel n-ai casă cu nevasta. Și-ți aduce aminte și ce-ai făcut acum 2 ani cu 5 zile înainte de Paște.
– Ce-am făcut dragă?!
– Nu te face acum că nu mai știi, tu știi bine ce-ai făcut!

Și stai bă nene și te gândești vreo 3 ore îți scormonești mintea, cauți pe net cursuri de autohipnoză, doar-doar ți-ai aduce aminte ce-ai făcut sau ce n-ai făcut, de-ai supărat-o în halul ăla…

Aici faci o greșeală, deoarece în loc să cauți cursuri de autohipnoză, mai bine ai căuta bijuterii online pentru consoartă.
FirstRemoteControl
Ia-i dintre bijuterii un set mișto de colier și cercei și-ai terminat povestea. Ce naiba e așa de greu?

Vezi după ce citești rândurile astea, fă în așa fel ăncât să nu vadă nevastă-ta că tu cauți sfaturi pe net, în loc să pui mâna pe mop.
Și-ți mai ies și vorbe că habar n-ai ce să faci de unul singur, așa că trebuie să cauți pe net.

– Cine știe ce tâmpenii zice și ăla! îți va zice nevasta prinvind la sitele cu bijuterii.

Apoi cât timp tu te execuți și dai cu mopul, ea o sună pe nevastă-mea. Să-i dea de veste că de Paște eu sar cu bijuterii la ea!

Ceea ce e total eronat! Iau pentru mine, nu pentru ea. Totul pentru mine, căci mi se cuvine! Ce, ea dacă mai primește o pereche mișto de ciorapi nu i-o purta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.