19/04/2024

Orice masina are nevoie de o ingrijire corespunzatoare si piese de calitate pentru o functionare, un confort si o siguranta mai buna. Multi soferi opteaza pentru inovatii noi, deoarece doresc sa-si imbunatateasca performantele masinii. Pernele auxiliare sunt astfel de inovatii, care asigura un plus de imbunatatire orisicarei masini. Magazinul online Perneauxiuliare.ro se ocupa cu comercializarea unor perne auxiliare de inalta calitate, care pot fi cumparate la un pret accesibil.

In magazin gasiti piese pentru orice brand de masina, inclusiv si suspensii aer Mitsubishi.

De ce sa alegeti pernele auxiliare de la Air Power?

Echipa de la Air Power au venit cu idei inovative pentru a prelungi durata de viata a unei masini prin imbunatatirea suspensilor. Ei au creat pernele pneumatice AirPower, care sunt realizate din compusi de cauciuc de inalta calitate, proiectate special pentru absorbtia socurilor. Aceste perne auxiliare, inovatoare, durabile si de foarte buna calitate au fost concepute pentru a oferi un plus de confort in timpul deplasarilor pe drumuri neuniforme, ridicand garda masinii fata de sol si echilibrand masina pentru incarcaturi masive. Folosind aceste perne auxiliare se reduce considerabil dezechilibrarea masinii in timpul manevrelor si se elimina defectiunile suspensiei.

Care sunt functiile si avantajele pernelor auxiliare?

Suspensia pe aer sau perne auxiliare se monteaza pe fiecare roata, pe spate. Aceste sunt un soi de camere extensibile din cauciuc. Functiile pernelor auxiliare sunt de a oferi mai mult confort atat conducatorului auto, cat si pasagerilor, dar si de a modifica garda la sol a masinii. Pernele auxiliare modifica si rigiditatea suspensiei masinii, un lucru important pentru autovehiculele care transporta marfa. Astfel, se asigura o stabilitate mai buna in timpul curbelor.

Din avantaje avem:

  • Pernele de aer se ansambleaza si demonteaza rapid si foarte simplu;
  • Pernele au o rezistenta ridicata la ulei si la combustibil;
  • Au o capacitate de a lucra in aer liber;
  • In momentul contactului cu apa, solutii slabe de acizi si medii agresive, acestea au un nivel ridicat de rezistenta si sunt capabile sa lucreze in continuare fara probleme;
  • Rezistența pernelor la căldură și îngheț este la fel de ridicată;

Cum se monteaza pernele auxiliare?

Pernele auxiliare se monteaza foarte usor si nu necesita mult timp de asteptare la service. Nu este nevoie sa fie demontata nicio piesa de la masina, tot ce trebuie este ca pernele sa fie montate printre suspensiile masinii prin golul dintre bobinele cu arc pe mașinile racordate. Dupa ce au fost introduse pernele, este nevoie sa fie umflate. Se poate opta pentru o pompa de anvelope. Presiunea de care este nevoie tebuie sa fie intre 0,5 si 1,5 atm. Dupa ce s-au umflat, pernele auxiliare sunt in stare de functionare. Acestea au umplut spatiul gol dintre interiorul arcului si vor incepe sa functioneze ca element elastic si ca amortizator, care va inabusi fiecare vibratie aparuta in urma unor denivelari pe drum. Daca intampinati dificultati si nelamuriri, echipa AirPower va sta la dispozitie pentru a va oferi ajutorul necesar. Pentru datele de contact si mai multe detalii accesati site-ul furnizorului.

 Contact: 0744870142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.