18/04/2024

Există site-uri care pun la dispoziţie ursitoare şi animatori pentru petreceri de copii, ursitoare pentru petrecerea de botez, ba chiar şi magician profesionist. Costumaţiile sunt atent selecţionate pentru ca fiecare animator să încânte privirile copiilor. Există pachete diverse ale ursitoarelor pentru botez, personaje care însoţesc gândul bun la o petrecere de bun venit pe lume al unui nou-născut.

Petrecere de botez, petrecere aniversară, de tăiere a moţului sau turtei, petreceri pentru copii la orice ocazie, toate înseamnă un bun prilej de a forma amintiri unice, de a spune o poveste a vieţii alături de personaje dintr-o lume fabuloasă. Petreceri-Magice vi le oferă pe toate.

Ursitoarele vin costumate în rochii de poveste şi, cu ajutorul baghetelor magice şi a vorbelor bine alese, creează o atmosferă plină de emoţie. Jocurile şi distracţia alături de animatorii vseseli îi face pe copii să creadă că sunt în propria lor poveste.

Ursitoare botez – Ursitoarele vin costumate în rochii de poveste şi, cu ajutorul baghetelor magice şi a vorbelor bine alese, dau naştere unei atmosfere plină de emoţie. Ca în străvechile ritualuri, păşind încet în jurul părinţilor care îşi ţin pruncul în braţe, în atenţia tuturor invitaţilor, ursitoarele urează numai de bine celui mic.

După dorinţa familiei, se clădeşte din ursită în ursită viitorul luminos al copilului. Astfel, se prezice viaţă lungă şi sănătate, frumuseţe şi bunătate, carieră şi bani mulţi, familie unită şi iubire, mult noroc şi fericire. Adevărul este că prezenţa ursitoarelor la botez este un trend de actualitate de care ţine seama şi www.petreceri-magice.ro.

Dincolo de asta e plăcerea de a invita la petrecerea dedicată celui mic personaje ca din poveşti. Ursitoarele vin cu gânduri bune şi cu spirit pozitiv, ursind de bine, de noroc, de viaţă lungă şi îndestulată. Un spectacol pe cât de amuzant, pe atât de captivant pentru public. Indiferent de tipul de pachet ales, ursitoarele îşi respectă de fiecare dată exigentele condiţii: texte personalizate rostite cu har şi pasiune, costume speciale. Ursitoarele sunt actriţe profesioniste pentru un show pe măsura aşteptărilor.

Ursitoare botez, ursitoare turtă, ursitoare moţ! 5 ore la preţ de 4 – DOAR 320 RON/personajul, în loc de 400 RON.  5 ore la preţ de 4 + maşină de balonaşe/5ore – doar 420 RON/personajul, în loc de 550 RON. 2 Personaje/ 2 Ore – doar 320 RON + maşină de balonaşe gratis, în loc de 380 RON. Transportul este gratuit în Bucureşti.

Balon Jumbo (90-100 cm) – 130 RON. Piniata umplută mare/diferite forme – 200 RON. Set Party (10 copii) – 100 RON (include coifuri, trompete, măşti, şerveţele,farfurii model Happy Birthday, tun confetti + maşină de fum în momentul apariţiei tortului).

Pachet standard 3 ursitoare – 290 RON. Bonus – tun confetti, petale de flori şi proiecţie laser. Opţional: maşină de fum la doar 30 RON. Show live cu 3 ursitoare bune. Coloană sonoră personalizată, microfoane wireless, sesiune foto la sfârşitul spectacolului.

Pachet premium 4 ursitoare + îngeraş păzitor (8 ani!) – 480 RON. Bonus tun confetti, petale de flori şi proiecţie laser. Maşină de fum gratis pe tot parcursul evenimentului. Show live cu 3 ursitoare bune. Ursitoarea cea rea are un rol comic. Se asigură text şi coloană sonoră personalizate, microfoane wireless, modelaj baloane pentru copiii invitaţi, cadouri norocoase pentru bebeluş şi sesiune foto la sfârşitul spectacolului.

1 thought on “Petreceri de bun venit pe lume al unui nou-născut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.