13/04/2024

 Românului îi place să fie gospodar. Are simțul proprietății și unul din marile scopuri este să aibă propria locuință. Fie că și-o cumpără sau și-o construiește după un anumit proiect, își dorește să aibă parte de confort optim. Ține cont de materialele pe care le cumpără, de decorațiunile și textilele care îi vor înfrumuseța casa și își dorește să fie cât mai practică și primitoare. Desigur, toate acestea contează foarte mult, însă în egală măsură contează și calitatea aerului pe care îl respirăm în propria locuință.

Însă cum nu întotdeauna în viață lucrurile merg strună, uneori apar și probleme care vor afecta confortul.

Unul dintre marii inamici este mucegaiul, care nu doar că arată inestetic, dar afectează și sănătatea. Și cu siguranță nu ne referim la mucegaiul de pe brânză, ci la cel care apare în colțurile camerelor sau în zonele unde umiditatea este mai crescută (baie și bucătărie).

Aerul pe care îl respirăm este deseori contaminat cu micro-organisme, iar acestea pot fi cu risc patogen. Aici ne referim la sporii de mucegai.

Tocmai de aceea este important să zugrăvim mai des zonele unde umiditatea este mai crescută, dar și să curățăm cu regularitate pereții. Indicată este o vopsea antimucegai care vine cu foarte multe beneficii importante pentru confortul din locuință.

Vezi gama de produse de la Decorator Shop

Dacă ai probleme cu mucegaiul în locuință, cu atât mai mult ar trebui să optezi pentru o vopsea antimucegai. Aceasta nu doar că are efect asupra mucegaiului, dar și previne igrasia astfel încât să asigure o protecție de durată a pereților. Vopseaua lavabilă obișnuită nu are are aceste proprietăți. Dacă vrei produse de calitate în acest sens, vezi gama de produse de la decoratorshop.ro.

Avantajele vopselei antimucegai

Vopseaua antimucegai are un efect de lungă durată. Este permeabilă la vapori, astfel încât peretele să poată respira și se aplică foarte ușor. În plus, odată ce ai aplicat-o, aceasta formează o peliculă care va împiedica aderența sporilor de mucegai.

În gama de produse de la Decorator Shop vei putea găsi vopsea lavabilă pentru interior și exterior. Este de calitate superioară, astfel încât mucegaiul nu va mai fi o problemă pentru tine.

Dacă apelezi la un tapet pentru a acoperi zona unde există mucegai, acest lucru nu te va ajuta să rezolvi problema. Ideal este să optezi pentru soluții care îți vin în ajutor. Nu uita de asemenea să aerisești în permanență.

Ce trebuie să știi este faptul că mucegaiul este un inamic pentru sănătate. Dacă acesta este lăsat să se înmulțească va deveni un adevărat pericol, mai ales pentru persoanele care sunt mai vulnerabile sau care suferă deja de anumite afecțiuni respiratorii. Mucegaiul poate provoca alergii, afecțiuni cutanate, probleme respiratorii și poate duce și la astm.

Așadar, este bine să prevenim din timp, să depistăm cauza și să folosim produse de calitate cu scopul de a-l elimina din locuință.

Decorator Shop îți poate deveni partener de încredere în acest sens. Descoperă de aici gama de produse și alege pe cele potrivite pentru tine și locuința ta.

Date de contact:

shop@edecorator.ro

0268 406 318

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.