26/02/2024

Accesul la o baza de date cu toate firmele din Romania clasificate pe domenii de activitate se poate realiza direct prin intermediul portalului nostru pentru ca furnizarea informatiilor catre clientii interesati sa se faca in timpul cel mai scurt .

Lista firme din Bucuresti si alte judete va va ajuta in orientarea spre potentialii clientii care ar trebui sa va cunoasca produsele si serviciile dumneavoastra. Organizarea de campanii de marketing de catre departamentele societatilor care se ocupa de promovare va porni cu dreptul, avand la indemana aceasta baza de date cu firme.


Odata cu aceste info firme, utilizatorul unei baze de date de acest tip va putea obtine datele de contact ale potentialilor clienti carora se poate adresa in vederea unei colaborari cat mai eficiente. Toti potentialii clienti si-au dat acordul de a fi inclusi in baza de date si prin urmare, de a participa la diverse campanii de marketing.

Lista cu firme din Romania organizata pe diferite domenii

Aceasta baza de date cuprinde informatii despre firme care activeaza in sectoare precum agricultura, constructii, silvicultura, comert, industria prelucatoare, industria hoteliera etc. Cei care opteaza pentru accesul la aceasta baza de date pot cauta firme si dupa codul CAEN.

Odata cu aceste informatii, lista cu firme este structurata si pe judete astfel incat orice persoana care cauta informatii despre o anumita societate dintr-un anume oras sa le poata gasi cat de repede. Si noile companii infiintate in Romania sunt disponibile in aceasta baza de date ceea ce inseamna ca actualizare se face in timp real.

La aceste firme, se adauga si o serie larga de institutii publice, primarii si ONG-uri care va pot ajuta in demersurile dumneavoastra. Avand toate aceste informatii la un loc, va pot fi de un real folos pentru a atrage noi clienti care sa doreasca sa faca cunostinta cu serviciile si produsele dumneavoastra.

1 thought on “Promovarea incepe cu o baza de date cu firme actualizata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.