26/02/2024

Niciodata nu a fost mai simplu ca acum sa decorezi peretii camerei tale preferate! Nu-i asa ca si tu te-ai saturat de banalul var care parca iti da senzatia ca ceva lipseste? Acum ai posibilitatea de a aduce acea pata de culoare, acea amprenta a personalitatii tale in camera. Si cum o poti face? Magazinul Deco Perete vine cu o solutie!

Solutia de care iti vorbesc consta in aplicarea unui fototapet pe perete. Accesand magazinul mentionat anterior, vei descoperi o colectie fabuloasa de modele de fototapete pe diverse teme, unul mai deosebit ca altul.

Cateva aspecte de luat in considerare!

  • Alege un model de fototapet care sa se incadreze in stilul de decor pe care il ai in incapere!
  • Fototapetul trebuie sa se alinieze din punct de vedere cromatic la celelalte obiecte din camera, dar si la piesele de mobilier!
  • Fii subiectiv! In functie de personalitatea pe care o ai, alege fototapetul care ti se potriveste.
  • Poti opta sa acoperi toti peretii incaperii cu fototapet, insa decorul va fi prea incarcat. Este suficient un perete pentru un maxim de efect.
  • Alege un perete liber, in fata caruia sa nu fie alte obiecte sau piese de mobilier care ar putea acoperi fototapetul.
  • Poti aplica fototapetul pe absolut orice suprafata plana, fara denivelari. Asadar ia in considerare si un dulap sau usa sau orice alta suprafata plana.

Dormitorul sau living-ul se pot transforma usor intr-o gradina

Nu vorbim neaparat de o camera anume, insa dormitorul si living-ul sunt incaperile in care poti aplica fototapete florale care sa completeze perfect un stil de decor romantic, boem sau chiar contemporan.

In acest sens, magazinul online Deco Perete iti propune modele care pur si simplu iti taie rasuflarea. Acestea redeau pana in cel mai mic detaliu diverse tipuri de flori. De la trandafiri, magnolii, flori de cires, de mar, orhidee si pana la diverse combinatii de flori care parca iti dau senzatia ca ai o gradina in propriul dormitor.

Aproape ca poti simti mireasma proaspata a florilor imprimate pe perete. Atat de reale par. Cum sa nu te pierzi in fata unei imagini pline de culoare si care te incarca oricand cu energie pozitiva, cat sa iti redea starea de bine pe care vrei sa o ai in fiecare zi?

Analizeaza cu atentie toate optiunile de fototapete florale pe care magazinul online Deco Perete ti le pune la dispozitie si fa alegerea care ti se potriveste. Vrei cate o gradina diferita in dormitor si in living? O poti face. In plus, daca preferintele tale se schimba in timp, este foarte usor sa dai jos fototapetul si sa aplici altul nou.

Iesi din sfera banalului, indrazneste mai mult si fa in asa fel incat sa iti pui amprenta personala asupra spatiului preferat, cu ajutorul fototapetelor de la Deco Perete! Acceseaza site-ul oficial al magazinului si da frau liber imaginatiei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.