21/05/2024

Românul votează cu curul. Vrem sau nu să pricepem, ăsta e adevărul. Firea a ieșit primar, prin susținerea majorității populației. PSD-ul s-a îngrăsat și datorită ție.
– Eu nu am ajutat PSD-ul niciodată!

Pe cuvântul tău? Ai plătit taxele la stat, ca un membru de bază al societății? Bravos. Știai că banii pe care tu i-ai dat la stat în ultimii 20-30 de ani s-au dus la PSD sau orice formă a avut acest partid comunist? Partid care te-a furat încă de când nu erai născut mă, pulete de 20j de ani care-o arzi sus și tare că ți-ai luat țara înapoi. Nu ți-ai luat nimic. Ba mai mult, ți s-a luat. Și ție și urmașilor tăi. Vi s-a luat dreptul de-a fi liberi în țara asta. Și vouă și mie și nouă tuturor. Am ajuns sclavi ai unor puteri prea mari și prea complexe pentru mințile voastre spălate.
– A, iar începi cu teoria conspirației…

Nu încep acum, am început pe vremea când tu ori nu erai născut, ori ți se dădea lăptic cu biberonul. Nu-i nimic, comportă-te exact cum voi ceilalți, în turmă, nu cumva să ai idei proprii că e nasol. Iubește toate schimbările prin care trece lumea, de la blugi strâmți la transsexuali, de la pisicuțele de pa Facebook la ura pe care o ai împotriva tăierii ilegale a pădurilor.
Ai pus mâna vreodată să faci ceva în privința asta? Te-ai dus să te bați cu tăietorii de lemne, sau, ca toți ceilalți, ai dat share pe facebook a unor fotografii cu cioturi și îndemne de genul “CRIMĂ! NU STAȚI FRAȚILOR, COPIII NOȘTRI VOR VEDEA COPACI DOAR ÎN POZE! LUAȚI ATITUDINE!

Am făcut și eu asta. O dată, de două ori, însă am văzut că-i fără rost. Dacă m-am resemnat? Încă mă mai gândesc la asta. Nu știu, aștept și eu, alături de voi, oilor la schimbarea aia despre care se tot vorbește. Și nu o voi petrece în fața televizorului. Însă mă opresc aici cu discuția pe tema asta.

Revin la primărița Firea. S-a ieșit în proporție de nici 28% în București. Peste tot prin țară a câștigat tot PSD-ul. De ce? Deoarece a tot furat. Banii tăi, banii vecinului, banii tuturor. Și și-a făcut campanie frumoasă, să-ți ia ochii. Mai un 50 de lei, mai un mic și-o bere, o găleată, un kil de zahăr, unul de ulei și gata votul.

Așa că nu plângeți că a ieșit asta primar. Cum va fi, nu se știe. Ne-am mai luat noi o mare țeapă în noiembrie 2014 când am făcut pe dracu în 4 să nu iasă Ponta președinte și-a ieșit ălalalt, nu c-am fi votat cu el, ci c-am votat împotiva lui Ponta. Și s-a schimbat ceva? S-a ales praful.

Eu nu am votat. Și nu din cauza mea a ieșit aia primar. Mi-am exercitat LIBERTATEA CONSTITUȚIONALĂ de-a nu vota. Nu am avut CU CINE să votez. Nicușor Dan? De ce? Că era principalul contracandidat? Am mai făcut figura asta în 2000, să nu iasă Vadim și în 2014 să nu iasă Ponta. Și de fiecare dată am zis c-am făcut cevaq bun pentru țară. Degeaba. TOȚI SUNT PUȘI PE CĂPĂTUIALĂ!

Voi vota cu adevărat (chiar și membru PSD) când va exista un om politic cu adevărat profesionist. Un incoruptibil profesionist, membru PSD. Mai degrabă îmi va crește al treilea coi, sincer să fiu…
gabriela-firea1

1 thought on “Românul votează cu curul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.