26/02/2024

12834827_1031891363524260_1715887819_nIată că împlinesc 7 ani de când scriu pe bloguri. În 2009 am primul articol care a rămas scris. Suntem în 2016. Au trecut anii, am albit, m-am îngrășat, m-am însurat, am scăpat de mare parte din misoginism, am devenit mai bun.
Mai bun nu neapărat în blogging, ci mai bun ca om. Sau, cel puțin, așa îmi place mie să cred.

Am scris peste 3000 de articole, unele bune, altele proaste, unele excepționale, de ce să mint? Nu puțini mi-au zis că ar trebui să scriu o carte. Am râs, spunându-le că n-am eu stofă de scriitor și că nimeni nu-mi va cumpăra aberațiile astea pe care le scot din puțul gândirii. Însă, cred că revin asupra acestei idei. Dacă toți pușcăriașii membri de partid, care nici nu știu bine să se semneze sau să vorbească limba română, tot au fost în stare să scrie peste 3 volume, ieșind astfel din pușcărie, eu de ce n-aș avea o șansă infimă?

Trebuie să vorbesc cu o tipografie și să văd care-s cererile. Pentru o cărticică, de 200 de pagini… Și zice-se că la tăierea moțului am pus mâna pe paharul de vin și pe stilou.
Paharul de vin s-a transformat în halba de bere sau în sticla de rachiu (sanchi), iar stiloul în pix de un leu apoi în tastaură.

Am deja și niște nume pentru această carte, deocamdată în forma unei idei. Chiar titlul, “Șapte ani de blogging” sună bine. Sau, mai târziu “După 10 ani“.
Rămâne de văzut ce-mi va ieși. Însă da, acum cred că voi fi și eu în stare să scriu o carte, mai ales că articolele sunt deja făcute.

Ia, țineți-mi pumnii (că de șase n-ați fost în stare și-abia am scăpat de gardă!)

5 thoughts on “Șapte ani de blogging?

 1. La multi ani si multa bafta.La cum scrii, de ce nu incerci un fantasy? Ai loc de aberatie, ceva balauri si poti sa-ti tragi si un erou…Spadasinov parea predestinat pentru o astfel de poveste:)

  1. Sărut mâna, jupâne!
   Un fantasy cu alte chestii reale, un fel de șaorma cu de toate. Zwargolak va fi unul dintre eroi. Va apărea și Spadasinov, Vanea Banditicul, zmeul care acum e ieșit la pensie și l-au bătut nițte cocalari în tramiaiul 41, precum și mulți alții.

 2. Eu zic sa nu te irosesti de acum … astepta intai sa mergi in vizita la Beciul Domnesc si dupa aia sa te apuci de scris carti 🙂

  PS. – Felicitari si la mai multi ani de blogging !

  1. Am Beciul Domnesc în cămară. Vreo 3 sticle. Cartea va fi în principal despre și cu articolele apărute deja pe bloguri.
   Însă când voi fi pe ultima sută de metri cu ea, îți dau de veste 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.