21/05/2024

Câți dintre noi nu ne-am pus întrebarea dacă felul în care gătim și consumăm alimentele este sănătos și benefic pentru starea noastră de bine?

Odinioară felurile de mâncare erau gătite cât mai aproape de natural și desigur că aveau un gust special, dar între timp viața în ritm activ ne obligă să recurgem la ustensile moderne care să facă măcar pe jumătate treaba în locul nostru.

Ustensilele electrice câștigă tot mai mult teren în detrimentul celor clasice, cum ar fi cuptorul de la aragaz sau obișnuitele vase pe care le folosim tot mai des prin bucătărie.

Adevărul este că nu ne mai permite timpul să gătim în dulcele stil clasic și atunci ne reorientăm spre acele produse care, după cum spuneam, pot fi manevrate și programate să își facă treaba mai repede.

Un cuptor electric în bucătărie, de ce nu?

Un cuptor electric de la KitchenShop nu numai că are darul de a te ajuta sa gătești sănătos, dar cu ajutorul lui salvezi și o grămadă de timp prețios pe care îl poți folosi așa cum îți dorești. Cuptorul electric câștigă tot mai mult teren în bucătăriile familiilor tinere, în pofida cuptorului cu gaz. Sigur că amândouă prezintă avantajele lor, cuptorul electric oferă mai mult control asupra temperaturii și modului în care se gătesc alimentele

O variantă compactă a cuptorului electric, care deține toate avantajele cuptoarelor electrice de mărime obișnuită se găsește la KitchenShop, cu pagina oficială Kitchenshop.ro.

Cum știi că ai ales cuptorul electric potrivit pentru tine

Depinde de buget și bucătărie. Oricum, la KitchenShop ai variante diverse la îndemână, deci nu îți face griji în această privință. Mărimea în acest caz chiar nu contează. Fie că optezi pentru un cuptor cu convecție de mărimea unui cuptor cu microunde, deci unul mai mic și compact, fie că alegi o capacitate mai mare, vei primi odată cu coletul instrucțiuni de folosire și mai multe de accesorii utile, precum grătarul sau o tavă de copt.

Funcția de convecție este cea care distribuie aerul cald uniform pentru coacere pe toate părțile sau funcțiile de decongelare și rotisare sunt aspecte importante pe care e bine să le ai în vedere atunci când vei face achiziția finală.

Totuși, ce anume aș putea să aleg?

Trebuie să știi că un cuptor electric de calitate este ușor de curățat și se distinge prin aspectul elegant, față de restul cuptoarelor pe care poate le-ai mai încercat la diverse ocazii. Iar acum nici nu trebuie să faci compromisuri, pentru că poți alege cuptorul Aerofryer Princess, o combinație specială dintre o friteuză cu aer cald și un mini cuptor ce poate coace, prăji și chiar deshidrata fructe. Coșul rotativ din inox te ajută să obții crocante chipsuri, fără să stai tot timpul cu ochii pe ele. Se pot de asemenea pregăti o mulțime de gustări cu cele 3 tăvi de copt incluse, folosind tehnologia cu convecție a aerului.

Grătare electrice, utile în orice anotimp, de la KitchenShop

Un gratar electric este una dintre cele mai bun idei pentru cei care consumă carne, dar și legume la grătar. Acest lucru duce la un stil de hrănire sănătos și diversificat, indiferent de vremea de afară. Se poate folosi rapid indiferent de anotimp, fie în grădină sau direct în bucătărie atunci când afară vremea nu o permite. Prezintă plăci antiaderente care împiedică lipirea alimentelor între ele și care se pot curăța ușor la final.

Poți alege de exemplu grătarul electric de la Cuisinart te ajută să pregătești un meniu diversificat, cu carne sau pește și legume, pentru toate gusturile. Aparatul este confecționat din oțel inoxidabil și oferă un sănătos în confortul bucătăriei, cu ajutorul celor doua plăci din aluminiu, detașabile. Mai multe informații despre produse găsești pe site-ul oficial.

Contact: office@kitchenshop.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.