01/03/2024

Răspunzând rugăminţii mele, Ştefan, un vechi prieten de-al meu, inginer mecanic, s-a uitat la maşina mea, după ce a făcut o tură cu ea. Nu-mi plăcea faptul că parcă nu frâna îndeajuns de prompt. Mi-a spus că are nevoie de plăcuţe de frână noi şi că deja este timpul să i se facă schimbul de ulei. Maşina este într-o stare bună şi fiindcă întotdeauna piesele de schimb folosite au fost de calitate. Astăzi veţi vedea unde găsiţi piese auto originale pe piaţa românească.

În afara celor constatate de Ştefan, automobilul meu Volkswagen Passat e încă foarte bun, deşi a fost fabricat în urmă cu 11 ani şi a fost solicitat destul de mult. Singurul lucru care mă neliniştea era faptul că nu ştiam unde puteam găsi piese originale. Însă Ştefan mi-a risipit gândurile negre. El colabora de multă vreme cu o firmă care avea în stoc peste 10.000 de repere şi importa piese auto şi accesorii originale pentru maşini Volkswagen, Audi, Seat şi Skoda.
passat

Firma putea furniza peste un milion de repere, la comandă, în cel mult 3 zile lucrătoare, ceea ce mi se pare remarcabil. Gama de produse se extinde de la piese de schimb şi consumabile la accesorii, anvelope, jante, piese tuning, articole vestimentare. Folosind piese de schimb originale pentru automobilul meu, voi putea circula cu siguranţă, menţinând performanţele lui la mai nivel înalt. Ştefan m-a sigurat că puteam să le cer ajutoru şl direct, iar consilierii firmei ar fi identificat repede şi corect piesele necesare.

Ca să ştiu der unde să-mi procur piesele de schimb şi consumabilele originale necesare, el şi-a deschis laptopul şi a căutat site-ul www.stoauto.ro. Am fost impresionat văzând că existau tot felul de repere de VW, indiferent de tipul şi anul său de fabricaţie.

Plata pentru produsele comandate se face în avans, conform facturii proforma primită pe mail la finalizarea comenzii în contul bancar menţionat sau prin PAYPAL. Sigur, este posibilă şi plata la livrare, însă numai în cazul clienţilor care au comenzi regulate.

Costul transportului este calculat cu ajutorul unui program instalat în magazinul online şi depinde de greutatea, dimensiunea şi tipul de livrare. Prelucrarea comenzii începe în cel mult o zi după efectuarea plăţii în contul indicat. Timpul de livrare este de până la două zile lucrătoare de la expediererea coletului. Vânzătorul este responsabil pentru starea bună a produsului până la expedierea către curier.

Şi încă ceva, Ştefan mi-a spus că preţurile practicate nu sunt exagerate, ţinând cont că absolut toate reperele sunt originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.