01/03/2024

O vorbă veche spune că totul trebuie să meargă ca pe roate. Dacă un proiect merge bine și nu există sincope în desfășurarea lui, desigur, totul merge ca pe roate, toată lumea e mulțumită și fiecare cel puțin va gândi, dacă nu va spune în gura mare că asta i se datorează. În caz contrar, înseamnă că lucrurile stagnează și nimeni nu-și asumă răspunderea, fiindcă, vezi bine, nimeni nu-i vinovat! Dar stau și mă întreb unde merg toate ca pe roate?

Singurul răspuns evident e Tente, compania care a revoluționat mișcarea. De asta și spun că lumea Tente e cea în care vreau să fiu. Astfel, n-o să aud nicicând nemulțumiri pentru vreun lucru prost făcut. Aici se vede cel mai bine faptul că mișcarea înseamnă viață. Iar Tente pune lucrurile în mișcare, în fascinanta lume a roților, rolelor și a rotilelor. E de ajuns să intri pe tente.ro și vei găsi un loc magic.

La câteva zile după Revelion, m-a vizitat Mugur, un bun prieten de-al meu, care m-a auzit vorbind despre asta și m-a provocat:

– Bine, bine, totul să fie ca pe roate, cum zici tu, dar de ce role de la tente.ro? De ce tocmai de acolo, când mai sunt firme care fac roți în lumea asta? Ce, alea-s mai pătrate și nu se învârt?

– Muguraș, numai tinerețea te determină să pui o astfel de întrebare fără rost, chiar impertinentă la prima vedere. O să-ți dai seama de asta și singur mai târziu, când vei înflori! Totuși, îți voi răspunde în cuvinte simple, pe înțelesul tău…

– Mda, sunt cam crud acum, la 42 de ani! bombăni Mugur.

– Vârsta biologică nu determină neapărat maturitate și în gândire, dar să lăsăm asta. Soarbe din cafea și ascultă-mă!

– Rostește, maestre, luminează-mă!

– Tente are soluții ingenioase pentru orice situație. Toate produsele sunt pe categorii, ca să ne fie mai ușor în alegere: instiuțional, medical, industrial, heavy duty și soluții speciale. Uite, de exemplu, la ora asta se caută utilajele pentru dezăpezire de la Tente…

– Mda, dar autoritățile, desigur, au fost din nou luate prin surprindere de zăpadă, ca în fiecare an, fiindcă suntem abia în mijlocul iernii, mă întrerupse Mugur.

– Adevărat, e explicabil, admisei. Am avut curajul nebunesc să mă sui la volan, cu gândul să ies după câteva cumpărături. A fost o adevărată aventură! Și nu știu de ce lumea e tare nervoasă. Se pare că nimănui nu i-au priit sărbătorile astea.

– Ah, nu-mi aduce aminte de nervi, că automat mă gândesc la serviciu! Zi-mi mai bine de mirifica lume Tente!

– Stai puțin, să nu crezi că acolo nu sunt probleme! Numai că poți fi sigur că oricât de spinoase ar fi, toate se rezolvă cu calm, diplomație și respect față de client…

– Ce frumos vorbești! Parcă ai citi dintr-o carte de basme!

– Nu-i niciun basm, tinere! M-ai întrebat de ce Tente e alegerea mea. Eu știu de ce, dar te-aș întreba: de ce nu? Dar n-o voi face și sper că te pot lămuri. Tente e la îndemână aproape oriunde în lumea asta largă și-i găsești produsele la tot pasul: pe drumuri și poduri, în gări, în porturi și aeroporturi, dar și în spitale, în industrie, pompierii beneficiază de ele, stațiile de epurare a apei…

– Adică sunt peste tot, mă întrerupse Mugur. Dar cum te ajută, practic?

– Cu produsele de la Tente cresc ușurința utilizării, eficiența, calitatea produsului final, se măresc siguranța în exploatare și designul acestuia, dar și reducerea deficitului de personal și a costurilor de întreținere, dar toate astea la un loc nu reușesc să redea în totalitate avantajele folosirii produselor de la Tente. Vrei calitate înaltă, fiabilitate și preț redus? Du-te la Tente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.