26/02/2024

Am observat că românii sunt al dracu’ de descurcăreți. Unii sunt în stare să facă bani și din piatră seacă. Adică nu-mi spuneți că n-ați văzut niciodată anunțuri cu “vând piatră“. Și au succes. Că se mai găsește careva cu dare de mână care vrea să-ți facă o casă trainică, din piatră. Sau măcar să o căptușească pe dinafară cu piatră. Și cum să n-aibă omul de unde să ia piatră? Doar nu-l vezi ducându-se în munți cu târnăcopul după el, să-și ia el niște piatră.

Și uite așa, au apărut fel de fel de afaceri profitabile. Afaceri pe care, la prima idee, ți s-ar părea inutile sau stupide. Și fără niciun viitor. Dar uite că greșim, de cele mai multe ori.

De exemplu, o afacere înfloritoare este masajul erotic. S-a tot vorbit despre asta, dar lumea tot consideră un subiect tabu. Adică pe sticlă (televizor) dăm tot felul de parașute neobrăzate și stăm cu ochii cât cepele să vedem cu cine s-a mai culcat nu știu ce “vedetă“, însă dacă zicem ceva de masaj erotic sector 4, e jale, n-ai voie să zici, e rușine, va, vai.

Hai să lăsăm falsa pudoare de-o parte, că nu ne stă bine deloc. Masajul erotic a explodat în ultimii ani, aducând o mulțime de bani la stat. Asta deoarece saloanele care se respectă sunt perfect legale, iar maseuzele sunt angajate cu carte de muncă. Și știți și voi că statul ia cam 40% din banii pe care angajatorul îi plătește pentru fiecare angajat.

De ce spun că “a explodat“? Deoarece, în urmă cu ceva timp, să zicem 10-15 ani, saloanele de masaj erotic abia apăruseră în atenția publicului. Iar majoritatea nu aveau autorizație și erau paravane pentru bordeluri clandestine.

Dar treaba asta s-a schimbat în bine. Acum știi că există salon masaj erotic de calitate aproape de tine. Ba chiar și la hotel, în caz că ai aterizat de curând în București și cauți o cale plăcută de a scăpa de stresul adunat în săptămâna care a trecut.

Prețurile nu sunt deloc piperate, după cum credeam, fără să ne interesăm. Că la asta suntem, noi românii, extrem de buni. Să ne dăm cu părerea despre orice, de la mașini, la fizică cuantică, fără să avem niciun fel de xperiență în domeniu. Einstein, Hawking? Niște tâmpiți domne habar n-au ce e aia. Să vedeți teoriile lui Nea Pricoliciu după ce desface a 5-a bere.

Așa și despre masajul erotic. Fetele-s parașute, bordel ilegal, plin de boli. Dar nu e deloc scump 10000 de euro pentru o seară cu nu știu ce “vedetă” siliconată și “cunoscută” de toți domnii generoși din țară și peste hotare.

Așadar, înainte să dăm cu pietre în ceva care nu înâelegem, mai bine să facem o vizită la un studio de videochat să ne lămurim “pe viu” cum stă treaba. Ca pe viitor să știum un lucru nou. Care, culmea, ne poate ajuta în viața sexuală din cuplu. Asta fără să fi făcut sex cu vreo străină. Să avem și conștința curată. Uite cum se poate împăca și capra și varza așa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.