01/03/2024

A doua zi, Zmeul se trezi înaintea lui Vanea Bnditicul.

Oricum Vanea obișnuia să doarmă până pe la 2 după amiaza, deci până și ăia de pe alt fus orar se trezeau mai devreme decât el. Căscă ochii și se uită prin cameră.

Peste tot, în jurul lui numai tehnologie. Avea Zmeul în camera aia vreo 20 de monitoare, 30 de laptopuri aranjate frumos și vreo 50 de harduri stivuite într-o laviță veche. Toate conectate.
– Clar ăsta e șefu’ la piratebay… gândi Vanea și-și trase cizmele în picioare.

Ieși afară pe prispă. Zmeul nu era de găsit. Însă în curte era masa frumos aranjată, cu bucate alese, aburinde.

Dintr-un colț calul în necheză.
– Ce e bă animal prost? se stopși Vanea Banditicul la bietul cal.
– Mărite, Zmeul s-a trezit de dimineață, m-a țesălat și mi-a lăsat vorbă să pui mâna să mănânci bine, să te întremezi. Am auzit că ați ținut-o aseară într-o veselie. El s-a dus la râu să prindă niște pește pentru deseară. Cică se întoarce la timp pentru meciul de box.

– Ah, la naiba! zise Vanea, uitasem de meciul de box. Dar na, o promisiune e promisiune, omul a fost gentleman. Auzi tu la el mă, și-a luat suplimente de pe ShopBuilder.ro! Omu’ le are cu tehnologia, nu-i prost deloc. de aia e așa plin de mușchi bine lucrați și definiți!

Se puse Vanea la masă și băgă în el ca-ntr-un spital. Mâncă toată mămăliga și toată smântâna. Și din ditamai curcanul lăsă doar o jumate de spate și ciocănelele. În rest, mâncă tot.

Se ghiftuise, acum numai chef de meci de box cu Zmeul nu avea.
– Aha, asta a fost strategia Zmeului. Să mănânc bine, să mă umflu și el să să mă poată învinge ușor. Ei bine Zmeule, nu-ți merge cu mine! răcni Vanea de se cutremurară codrii legendari.

Intră înapoi în vilă și se duse în sala de forță. Îi spusese Zmeul că luase echipamentele tot de pe ebay. Și se apucă Vanea de exerciții. Bicepși, trapez, gambe, și alte feluri de mușchi la grătar. Mai băgă și câteva linguri din suplimentele zmeului, gândind că dacă pentru ăla au fost bune, va face și el brandu’ ca Arnold!
Era mai mult decât pregătit. Își luă mănușile de box și ieși afară.
Zmeul abia se vedea în zare.
– La țanc băi Zmeule, hai să ne duelăm! îl luă direct Vanea.

Zmeul, o umbră a celui de aseară. Era obosit de la prinsul peștelui și rupt de beat.
– Stai bă ș… hâc… așa! Să mânc un pește cu mujdei și eu că-s li… hâc, lihnit! se impleici Zmeul în cuvinte.

Vanea era bucuros. Zmeul rupt de beat va fi învins imediat.

Numai că ce Vanea nu știa era că Zmeul prindea puteri înzecit de la pește. De fapt de la mujdei, dar dacă mânca mujdei gol îi provoca arsuri groaznice.

Pe loc Zmeul înfulecă doi pești îmbibați bine în mujdei și începu să se întremeze. Radia energia din el mai ceva ca din SonGoku japonezul maimuță!

– Gata Vaneo, râse Zmeul. sunt gata de epica bătălie. Își luă mănușile sale de box și o voce puternică se auzi peste codrii legendari:
– Let’s get reeeady to RRRRUMBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

zwkSe luptară. Mai ceva ca-n filmele cu Rocky. Când dădea Vanea cu pumnul se cutremurau codrii, când izbea Zmeul se cutremura pământul. O ținură așa într-o veselie până seara târziu.
Vanea voia să termine odată meciul, așa că-i aruncă niște țărână zmeului în ochi și-i pocni bine c-o serie la corp urmată de câteva upercuturi bine plasate în barba falnică a Zmeului.
Acesta, Zmeul, se cutremura, încă o lovitură și era KO!

Vanea se pregăti să-i dea Zmeului lovitura de grație, când, dintr-o dată o namilă apăru în fața lui dându-i una Zmeului de-l omorî pe loc.
Vanea se uita uimit. Namila nu era altul decât vestitul Zwârgolak din Rowendhaal!

– KillSteal, mother****er! KillSteal!
– And?
– Report! Report să crape Ciprinel de nu!
– Report for bad language rânji Zwârgolak și se făcu nevăzut.

Va urma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.