19/05/2024

Cornel, un amic și-a deschis bar. A strâns ban peste ban, s-a împrumutat și în sfârșit, săptămâna trecută, fără mare tam-tam, și-a deschis bar. La inaugurare au fost în jur de 30-40 de inși, prieteni și rude apropiate.
Ce mi-a plăcut mie la barul ăsta, cu un nume de-a dreptul ieșit din comun “Canapeaua motorizată“, a fost, pe lângă numele special, faptul că-n incintă chiar are… o canapea motorizată.

Hai să vă spun ce înseamnă această canapea. În ambele laterale are câte un mini-frigider, care poate ține câte 10 doze de suc/ bere de 0,5 litri, precum și câteva punguțe de alune. În ambele laterale, da? Deci e o canapea cu 2 frigidere. apoi, pe fiecare braț al canapelei, are câte un panou de comandă. Ce face panoul ăsta de comandă? Păi… plimbă canapeaua de colo până colo.

Are funcție de înainte/ înapoi, stânga/ dreapta. Are dedesubt 8 roți și a costat vreo 7000 de euro, făcută la comandă.
Însă tot barul este făcut la comandă. Barul este construit într-o încăpere principală, în formă de cupă. Intarea o are într-o parte, în mijlocul încăperii este canapeaua motorizată, la care te poți așeza după ce-ai făcut în prealabil rezervare. Și nu ai voie să de plimbi cu ea mai mult de 1 metru pătrat. Cel puțin, n-au voie clienții. Mi-l și imaginez pe Cornel cum se dă de-a dura cu canapeaua după ora închiderii 🙂

În față de tot are barul, cu un TV imens deasupra. În spatele barului, o vitrină plină cu toate băuturile posibile și imposibile, unde am găsit și absint. Așa că primele 3 pahare, ghiciți ce-am băut?

scaune-de-relaxare-rel-406Pe margini are mese de 4 sau 6 persoane, care se pot cupla și între ele, ceea ce mi s-a părut foarte OK, toate mesele fiind pătrate sau dreptunghiulare, nicidecum rotunde.
– Bine mă Cornele, mișto dandanaua asta. Cât te-a costat cu totul?
– Canapeaua vreo 7 mii. Mesele și scaunele alte 3000. IAr scaunele de bar, uite-te la ele ce frumoase sunt!
– Și alea alte 3 mii?
– Nu, nicidecum. Aici am gasit un scaun pentru bar superb 360 lei bucata, din piele. 10 bucăți, sub 1000 de euro mă băiete!
– Sunt într-adevăr superbe…
– Știu. De aceea le-am și luat în caz că n-ai rezervare la canapea, tot ai parte de un scaun de piele, comod, de care nu-ți vine să te dezlipești!
– Și dacă nu te dezlipești…
– Comanzi la bar! E gândită toată șmecheria,
zâmbi Cornel șăgalnic.

Îmi place la barul lui aproape totul. Singurul inconvenient? Că e tocmai în Craiova…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.