06/12/2023

Ai ajuns la categoria de varsta 40 sau putin peste 40 de ani si deja incepi sa ai chelie. O imagine destul de greu de suportat, mai ales ca imediat o asociezi cu inaintarea in varsta. Simti ca te imbatraneste. La inceput iti spui ca va dura ceva timp pana cand lipsa parului se va extinde, dar asta se intampla parca cu prea mare viteza.

Incepi sa refuzi iesirile cu prietenii. Sa nu mai mergi la cafea, sa nu organizezi party de ziua ta, pentru ca mai bine stai in confortul casei tale. Pe nesimtite, ajungi sa te izolezi. Parul continua sa fie rar si tot mai putin. Acest scenariu este mai bine inteles de cei care trec prin asta. Exista  insa solutii si acum cele invazive, de tip operatii, nu mai sunt un subiect tabu. Probabil ai auzit despre interventia de tip implant de par. Fata de perioadele din trecut, acum aceasta poate fi realizata diferit, la standarde inalte, cu minim de disconfort pentru pacient. Afla de aici mai multe despre implantul de par realizat in cadrul clinicii bucurestene Dr. Felix Hair Implant.

Doare?

Interventia de implant de par nu doare, totul se desfasoara sub efectul anesteziei, desigur. Recuperarea este de asemenea una fara durere, rapida chiar. Meritul este mai ales al tehnicii folosite si anume Q-FUE. In acest caz foliculii de par sunt implantati in locul necesar, fie cu fir. De altfel, toata tehnica aceasta este una manuala.

Raman cicatrici?

Unul din avantajele notabile cand vine vorba de tehnica Q-FUE este tocmai faptul ca este o metoda moderna, eficienta si minim invaziva. Nu raman cicatrici, pacientul nu sangereaza, tocmai pentru ca fiecare folicul de par este extras manual si implantat de asemenea manual. Merita sa mentionam aici ca si implantarea in sine va fi una mai benefica facuta manual. Multi dintre cei care recurg la metoda implantul de par se tem de efectul de peruca, de faptul ca parul va creste si va arata deloc natural. In cazul metodei Q-FUE linia parului estetic definita, parul crescut in unghi diferit, contribuie la un efect natural. Adica cu greu iti poti da seama daca persoana in cauza a avut o interventie de implant de par.

Cat costa?

Presupunand ca te-ai convins ca sunt multe avantaje ale interventiei si mai cu seama daca vei apela la echipa clinicii Dr. Felix Hair Implant. Cat ar urma sa scoti din buzunar pentru implantul de par? Este firesc interesul privind costurile doar ca, acest lucru nu poate fi exprimat cu exactitate in toate cazurile. Depinde de cate zone sunt, care este calitatea foliculilor de par – daca nu pot fi folositi cei de la pacient in cadrul clinicii mentionate poate fi realizat implantul de par cu foliculi donati de la persoana compatibila.

Pretul il vei afla insa dupa primul consult. Poti solicita din pagina oficiala, www.drfelixhairimplant.ro, o programare. Afla cat te-ar costa, dar si cum poti solicita plata in rate.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.